Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τερματικά POS αναμένεται να τοποθετηθούν σύντομα σε όλους τους σταθμούς διοδίων –και- της Εγνατίας Οδού.

Ερχονται τα POS στα διόδια της Εγνατίας Οδού

5.200 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2019)

Μετά και όλους τους υπόλοιπους αυτοκινητόδρομους της χώρας, η Εγνατία Οδός θα αποκτήσει μηχανήματα POS στους σταθμούς διοδίων της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών.

Με την εγκατάσταση των συστημάτων POS, οι χρήστες του οδικού δικτύου της Εγνατίας Οδού θα μπορούν πλέον να πληρώνουν με κάρτα το κόμιστρο των διοδίων ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως εκτός από τους σταθμούς διοδίων, η Εγνατία Οδός Α.Ε. θα εγκαταστήσει POS στα Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών και στο Τμήμα Ταμείο, Εσόδων και Προστίμων Διοδίων.
Με βάση τον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε για την εγκατάσταση των τερματικών POS, η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 6μηνη και το εκτιμώμενο κόστος υπολογίζεται σε 60.000 ευρώ.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε πως τερματικά POS έχουν τοποθετηθεί σε όλους τους σταθμούς διοδίων των υπολοίπων αυτοκινητόδρομων της χώρας (Νέα Οδός, Κεντρική Οδός, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Μορέας και Αττική Οδός) ενώ, στη Νέα και την Κεντρική Οδό, προωθείται η εγκατάσταση τερματικών POS και στα μηχανήματα με τους κερματοδέκτες.