Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ολοένα και πληθαίνουν οι κατασκοπευτικές εικόνες του νέου Citroen Berlingo (με εκτεταμένο καμουφλάζ) κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης του.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες κυκλοφορίες, το νέο Berlingo θα υιοθετήσει πολλαπλά στοιχεία από το μεγαλύτερο Jumpy…

… ενώ αντίστοιχες θα είναι και οι σχεδιαστικές τροποποιήσεις για τη νέα γενιά του «δίδυμου» Peugeot Partner.

Τέλος, το τρίτο –κοινό- μοντέλο της εν λόγω «οικογένειας» θα είναι η νέα γενιά του Opel Combo, που πλέον αφήνει πίσω του τους… δεσμούς με το Fiat Doblo.

Έρχονται τα νέα Berlingo, Partner & Combo

3.682 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2017)

Μέσα στις αρχές του 2018 τοποθετείται χρονικά η επίσημη παρουσίαση των νέων Citroen Berlingo & Peugeot Partner ενώ, το τρίτο… μέλος της παρέας αναμένεται να είναι φυσικά η νέα γενιά του Opel Combo.

Ολοένα και πληθαίνουν οι πληροφορίες στο διαδίκτυο αναφορικά με την επερχόμενη νέα γενιά των Vanette του PSA και πιο συγκεκριμένα των νέων Citroen Berlingo και Peugeot Partner.
Πέραν των πολλαπλών εικόνων (ψηφιακά επεξεργασμένων) από ευφάνταστους σχεδιαστές αλλά και τις αντίστοιχες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες οχημάτων με βαρύ καμουφλάζ κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης, προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποια θα είναι η τελική μορφή της σχεδίασης των νέων Berlingo, Partner και Combo ωστόσο, είναι σαφές πως τα εν λόγω Vanette θα προσφέρουν στον ιδιοκτήτη του αυξημένες διαστάσεις για τον χώρο φόρτωσης, βελτιωμένες μεταφορικές δυνατότητες και νέα γκάμα κινητήρων.
Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, είναι πολύ πιθανόν η σχεδίαση των νέων Citroen Berlingo και Peugeot Partner να βασιστεί στη σχεδιαστική φιλοσοφία των εταιρειών, όπως αυτή αποτυπώνεται στις πιο πρόσφατες προσθήκες στη γκάμα των επαγγελματικών τους, δηλαδή στα νέα Citroen Jumpy και Peugeot Expert αντίστοιχα.
Την ίδια στιγμής, οι μέχρι στιγμής… φήμες αναφέρουν το ενδεχόμενο ύπαρξης ενός νέου υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα 1,2λτ. και ενός πετρελαιοκινητήρα 1,5λτ. στη γκάμα των μηχανικών συνόλων για αμφότερα τα μοντέλα.
Σε κάθε περίπτωση, η προσεχής 88η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα διοργανωθεί από 8 – 18 Μαρτίου 2018, φαντάζει ως η πιο κατάλληλη ευκαιρία για την επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα των νέων αυτών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.