ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εχθρός ο χρόνος & οι καθυστερήσεις, στοίχημα η αύξηση των σημείων φόρτισης!

1.169 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2024)
Εχθρός ο χρόνος & οι καθυστερήσεις, στοίχημα η αύξηση των σημείων φόρτισης!

-2 οι σταθερές της αγοράς (ταξινομήσεις 8 χιλ. οχήματα/έτος – οχήματα 18 χρόνων στο δρόμο)
-Η μείωση τιμών των ηλεκτρικών & οι επιδοτήσεις, βοηθάνε
-Απαραίτητη η διαρκής ενημέρωση του κοινού & των επαγγελματιών για την ηλεκτροκίνηση
-Η Νeotec Energy προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρ. φορτιστών και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα τα ηλεκτρικά οχήματα CENNTRO!

Συνεχίζουμε με αφορμή τα 20 χρόνια του PRO.autotriti και της επικοινωνίας του με γνωστές εταιρείες του κλάδου οχημάτων - προϊόντων  και υπηρεσιών για Επαγγελματικό όχημα. Μιλάμε με τον Εμπορικό Διευθυντή Ηλεκτρικών οχημάτων της Neotec Energy Ko Ιωσήφ Καραγιώτη.
Τα όσα ενδιαφέροντα μας είπε, σχετικά με τις ευκαιρίες αλλά και τα στοιχήματα του κλάδου, ακολουθούν:
Αν προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την αγορά του ελαφρού επαγγελματικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είναι σίγουρο ότι θα εντοπίσουμε 2 σταθερές. Η πρώτη είναι το σύνολο των ετήσιων ταξινομήσεων το οποίο κυμαίνεται από 7.000 – 8.000 οχήματα. Σαφώς βλέπουμε μια σχετικά αυξητική τάση όπου σαν αιτία έχει τη δεύτερη σταθερά η οποία δεν είναι άλλη από το μεγάλο μέσο όρο ηλικίας των οχημάτων (18 έτη).
Αναμφίβολα η μείωση τιμών των ηλεκτρικών οχημάτων ταυτόχρονα με τις αρκετά γενναιόδωρες επιδοτήσεις που τρέχουν ανά διαστήματα, αλλά και οι δυο προαναφερθείσες σταθερές δημιουργούν ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τόσο οι έμποροι όσο και οι επαγγελματίες. Η επιλογή ενός προσιτού, αξιόπιστου και συνάμα μη κοστοβόρου νέου επαγγελματικού οχήματος και δη ηλεκτρικού, δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις αύξησης κερδών αφενός σε νέες επιχειρήσεις που αναζητούν την καινοτομία και τη βιωσιμότητα στην καθημερινότητά τους, αφετέρου σε παραδοσιακά πιο «παλιές» μονάδες που αρκούνται στο ρητό «τη δουλειά του να κάνει…».
 

Συνέχεια του άρθρου >>>