Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Ford Pro ανέδειξε ότι τα van είναι βασικός πυλώνας της οικονομίας της Ευρώπης, με αξία που πέρσι ανήλθε σε 786 δισ. ευρώ!

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Ford Pro ανέδειξε ότι τα van είναι βασικός πυλώνας της οικονομίας της Ευρώπης, με αξία που πέρσι ανήλθε σε 786 δισ. ευρώ!

Έρευνα: 786 δισ. ευρώ τα Van στην οικονομία της Ευρώπης!

1.776 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2022)

Εάν οι επιχειρήσεις της Ευρώπης που βασίζουν τις δραστηριότητές τους σε van οχήματα ήταν χώρα, αυτή θα ήταν η όγδοη μεγαλύτερη στην Ευρώπη με βάση το ΑΕΠ. Δείτε την αποκαλυπτική έρευνα της Ford Pro που αναδεικνύει τη συνεισφορά των van στην οικονομία.

Τα Van είναι βασικός πυλώνας της οικονομίας της Ευρώπης!

  • Έρευνα της Ford Pro: στα 786 δισ. ευρώ η συνεισφορά των van το 2021
  • Σχεδόν διπλάσιο από το ΑΕΠ της Νορβηγίας – Περίπου όσο και της Ελβετίας
  • Πάνω από 200 δισ. ευρώ στην οικονομία της Γερμανίας την τελευταία 3ετία
  • Έως και 15,3 δισ. ευρώ στα δημόσια ταμεία μέσω της φορολογίας καυσίμων
 
Τα van υποστήριξαν οικονομικές δραστηριότητες ύψους περίπου 786 δισ. ευρώ σε όλη την Ευρώπη το 2021, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που ανατέθηκε από την Ford Pro. Το ποσό αυτό ξεπερνά το ΑΕΠ της Νορβηγίας, μιας χώρας πλούσιας σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο (407,7 δισ. ευρώ), ενώ είναι σχεδόν ισοδύναμο με εκείνο της Ελβετίας που αποτελεί γνωστό τραπεζικό κέντρο και κόμβο ειδών πολυτελείας (802,8 δισ. ευρώ).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η ταυτότητα και τα πορίσματα της έρευνας

Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία εξέτασε την οικονομική συνεισφορά των επιχειρήσεων που βασίζονται σε van οχήματα, η Γερμανία ήταν η μεγαλύτερη αγορά στην Ευρώπη για δραστηριότητες που σχετίζονται με τα συγκεκριμένα οχήματα, με εκτιμώμενη προστιθέμενη αξία σχεδόν 206 δισ. ευρώ το 2021. Τα van έχουν συνεισφέρει πάνω από 200 δισ. ευρώ στην οικονομία της Γερμανίας τα τελευταία τρία χρόνια.
 
Καθώς πολλές επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει τη μετάβαση από τα πετρελαιοκίνητα σε αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι διαχειριστές van αυτοκινήτων στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης συνεισέφεραν άμεσα το 2021 με έως και 15,3 δισ. ευρώ στα δημόσια ταμεία μέσω της φορολογίας καυσίμων. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, που είχε το υψηλότερο ποσοστό δασμών, οι διαχειριστές van οχημάτων συνεισέφεραν 5,4 δισ. ευρώ (4,7 δισ. λίρες) αποτελώντας σχεδόν το ένα πέμπτο των συνολικών εισπράξεων από φόρους καυσίμων.
 
Σημειώνεται πως λόγος γίνεται για την έρευνα Αυγούστου 2022 του Κέντρου Οικονομικών & Επιχειρηματικών Ερευνών, που εκτιμά την οικονομική δραστηριότητα σε βιομηχανίες που εξαρτώνται από van οχήματα σε επτά αγορές, συν την ΕΕ. Ανατέθηκε από την H+K Strategies και τη Ford Motor Company.

Ford Pro – επιταχύνοντας την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων στην Ευρώπη

Η Ford Pro είναι η πρώτη στο είδος της στην προσφορά στον τομέα επαγγελματικών οχημάτων, παρέχοντας ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις που βοηθούν τους πελάτες να διαχειρίζονται τους στόλους τους με άνεση και αποτελεσματικότητα, είτε χρησιμοποιούν πετρελαιοκίνητα και βενζινοκίνητα οχήματα, αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, ή ακόμα και οχήματα που δεν ανήκουν στην οικογένεια Ford.
 
Η Ford Pro είναι η μάρκα επαγγελματικών οχημάτων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη επί επτά συναπτά έτη και πρόσφατα αποκάλυψε το εντελώς νέο E-Transit Custom – την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του van μοντέλου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Η εταιρεία υλοποιεί ήδη το σχέδιό της για να βοηθήσει τους πελάτες στην Ευρώπη να στραφούν σε ηλεκτρικά van οχήματα, με τις παραγγελίες του αμιγώς ηλεκτρικού E-Transit να υπερβαίνουν τις 9.000 μέχρι σήμερα. Η Ford Pro έχει δεσμευτεί να προσφέρει μία γκάμα πέντε αμιγώς ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του 2024.
 
«Μία τεράστια ποικιλία επιχειρήσεων εξαρτώνται από τα οχήματα τύπου van για την πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων τους – και καθώς είναι η Νο1 σε πωλήσεις μάρκα van οχημάτων στην Ευρώπη, περισσότεροι πελάτες εμπιστεύονται την Ford Pro από οποιονδήποτε άλλο, ώστε να τους βοηθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί. Οι πελάτες μας είναι η δύναμη της οικονομίας στην Ευρώπη και η Ford Pro είναι περήφανη που διευκολύνει τις προσπάθειές τους», δήλωσε ο Hans Schep, general manager, Ford Pro, Ευρώπη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε