Δύο νέα πρωτότυπα φορτηγά με υβριδικό σύστημα κινητήρων και καύσιμο το υδρογόνο αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα η Nikola.

Φορτηγά υδρογόνου από τη Nikola

Η εταιρεία Nikola ανακοίνωσε πως μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να παρουσιάσει δύο φορτηγά οχήματα που θα φέρουν υβριδικό σύστημα κινητήρων με καύσιμο το υδρογόνο!

 
Με βάση τα όσα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η εταιρεία Nikola, μέσα στο 2022 – 2023, αναμένεται να λανσάρει ηλεκτροκίνητα / υβριδικά βαρέα φορτηγά και στις διάφορες αγορές της ΕΕ.
Παράλληλα, όμως, με πρόσφατη σχετική δημοσίευση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα στον Απρίλιο (16-17/4 στο Nikola World) προετοιμάζεται να παρουσιάζει δύο νέες –ειδικές- εκδόσεις του πρωτότυπου φορτηγού «Nikola Tre» που θα φέρει υβριδικό σύστημα κινητήρων (σύστημα fuel-cells με καύσιμο το υδρογόνο) που θα διασφαλίζει χωρητικότητα 500, 750 ή 1.000 kWh για τα οχήματα της.
Παράλληλα, προσανατολίζεται στην εξέλιξη αμιγώς ηλεκτροκίνητων (BEV) οχημάτων για χρήση σε δρομολόγια μικρής εμβέλειας (π.χ. αστικές διανομές) και στη χρήση υβριδικών συστημάτων για τα δρομολόγια μεγάλης εμβέλειας (π.χ. διεθνείς μεταφορές).

 

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ