Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
GPRS: Δρομολόγηση στόλου οχημάτων με ένα κλικ!

GPRS: Δρομολόγηση στόλου οχημάτων με ένα κλικ!

2.692 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2023)

Η εφαρμογή GPRS της Skytrack έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε κάθε είδους επιχείρησης μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης στόλου οχημάτων. Με ένα κλικ μπορείτε να σχεδιάσετε το καλύτερο δρομολόγιο για κάθε όχημα, να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή την θέση του και να παρακολουθείτε την διαδρομή πραγματοποιώντας αλλαγές ή θέτοντας tasks στους οδηγούς.

Η δρομολόγηση γίνεται ευκολότερη, γρηγορότερη και αποδοτικότερη χάρη στο GPRS σύστημα της Skytack. Βρίσκοντας τις βέλτιστες διαδρομές μειώνονται τα περιττά δρομολόγια, μειώνονται τα έξοδα και αυξάνεται η απόδοση του στόλου καθώς οι οδηγοί έχουν πλήρη εικόνα για τα δρομολόγια τους εξ αρχής και ενημερώνονται άμεσα σε περίπτωση αλλαγής.

Με τις άμεσες ειδοποιήσεις που προσφέρει η πλατφόρμα της Skytrack, ο manager του στόλου είναι πάντα ενήμερος για την κατάσταση των οχημάτων και την διεξαγωγή των δρομολογίων ενώ με τις αυτοματοποιημένες αναφορές από την πλατφόρμα, έχει πλήρη εικόνα για την απόσβεση, την εκπλήρωση στόχων, τα έξοδα του δρομολογίου, το κόστους συντήρησης και τα πάγια έξοδα.

 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »