Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ποιοτικά κατασκευασμένος και με πληρέστατο εξοπλισμό ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Berlingo Van.

To διπλό κάθισμα του συνοδηγού επιτρέπει την φιλοξενία τριών ατόμων εντός της καμπίνας ενώ…

… το σύστημα Extenso® επιτρέπει την επέκταση του ωφέλιμου χώρου φόρτωσης.

Χώροι για μικροαντικείμενα έχουν προβλεφθεί τόσο κάτω από τα καθίσματα…

… όσο και σε διάφορα ακόμη σημεία στο εσωτερικό της καμπίνας.

Το έργο του οδηγού υποβοηθείται από πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες μεταξύ των οποίων και η κάμερα οπισθοπορείας.

Εργονομικό, άνετο, με χώρους για τα πάντα!

22.882 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2019)

Με την εργονομία και την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής να κυριαρχούν, ο εσωτερικός διάκοσμος της καμπίνας του νέου Berlingo είναι κομψός και με μεγάλους χώρους για πάσης φύσεως αντικείμενα.
Η εξαιρετική ηχομόνωση, τα αναπαυτικά καθίσματα με πολλαπλές ρυθμίσεις, η ύπαρξη στοιχείων όπως η εκκίνηση του κινητήρα χωρίς κλειδί, το ηλεκτρικό χειρόφρενο ή η έγχρωμη οθόνη «Head-up display» στη βάση του ταμπλό, ενισχύουν την πρακτικότητα στη χρήση που προσφέρει το νέο «κινητό γραφείο» στο εσωτερικό του γαλλικού Vanette.
Το προηγμένο σύστημα πολυμέσων συνδυάζεται με μια μεγάλη οθόνη αφής και έχει να επιδείξει ακόμη και τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης ενώ πολλαπλές είναι οι δυνατότητες σύνδεσης του οχήματος με εξωτερικές πηγές δεδομένων (π.χ. κινητά τηλέφωνα, laptops κ.ά.) μέσω Bluetooth, θυρών USB κ.ά.
Εντυπωσιακή είναι και η πληρότητα σε αποθηκευτικούς χώρους μεταξύ των οποίων αξίζει να αναφέρουμε αυτούς κάτω από τα καθίσματα οδηγού – συνοδηγού, στην οροφή του οχήματος κ.ά., που συνολικά έχουν χωρητικότητα 113 λτ.!
Φυσικά, η πλάτη του διπλού καθίσματος για τον συνοδηγό μπορεί να μεταβληθεί σε ένα πρακτικό τραπεζάκι πολλαπλών χρήσεων ενώ, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πληρέστατος για τα δεδομένα της κατηγορίας.