Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η Kia εμφανίστηκε στην Work Truck Week!

Η Kia εμφανίστηκε στην Work Truck Week!

Η Kia εμφανίστηκε στην Work Truck Week!

  • Η Kia εμφανίστηκε στην Work Truck Week!
  • Η Kia εμφανίστηκε στην Work Truck Week!
  • Η Kia εμφανίστηκε στην Work Truck Week!

Η Kia εμφανίστηκε στην Work Truck Week!

1.646 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2024)

- Eίναι η πρώτη φορά που η κορεάτικη εταιρεία εμφανίζεται στην συγκεκριμένη έκθεση
- Στο περίπτερό της βρίσκονται τα Van PV5 και PV7
- Θα εμφανιστούν μέσα στο 2026 στις παγκόσμιες αγορές.

Eίναι η πρώτη φορά που η κορεάτικη εταιρεία εμφανίζεται στην συγκεκριμένη έκθεση

Η Kia America κάνει το ντεμπούτο της στην Work Truck Week στο Indiana Convention Center στην Ινδιανάπολη στις 6 και7 Μαρτίου 2024. Ο Steven Center, ανώτερο στέλεχος της Kia America, δήλωσε σχετικά: «Η συναρπαστική είσοδος της Kia σε αυτό το σημαντικό τμήμα της συνολικής βιομηχανίας αντιπροσωπεύει τη σταθερή δέσμευσή μας στην ηλεκτροκίνηση των μεταφορών και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη στρατηγική μας με όνομα Plan S για να γίνουμε ένας παγκόσμιος ηγέτης στη βιώσιμη κινητικότητα».

Η Work Truck Week είναι μια έκθεση επαγγελματικών οχημάτων στην οποία οι άνθρωποι που σχεδιάζουν, κατασκευάζουν, χρησιμοποιούν και συντηρούν τα εμπορικά οχήματα και τον εξοπλισμό στον οποίο βασίζεται ο κόσμος συγκεντρώνονται για να δουν τα τελευταία προϊόντα και την τεχνολογία του κλάδου, να μάθουν ο ένας από τον άλλον και να συζητήσουν πώς να βελτιώσουν το μέλλον.

Στο περίπτερό της βρίσκονται τα Van PV5 και PV7

Η Kia θα εκθέσει πρωτότυπα μοντέλα δύο οχημάτων βασισμένα στην νέα πλατφόρμα Platform Beyond Vehicles (PBV) - το PV5 και το PV7. Είναι δύο Van, μεσαίας και μεγάλης κατηγορίας αντίστοιχα. Το πρώτο μοντέλο που θα μπει στην παραγωγή είναι το PV5 και θα είναι το πρώτο όχημα που θα παράγεται στο νέο εργοστάσιο της εταιρίας στην Κορέα.  Θα ακολουθήσουν  δύο μικρότερα μοντέλα, το PV1 και PV3  και ένα μεγαλύτερο, το PV7.

Το PV5 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: Μια 7θέσια έκδοση, που θα είναι το αντίπαλο «δέος» στο Ford Tourneo Custom, και μια δεύτερη έκδοση με υψηλή οροφή που θα μεγιστοποιεί την χωρητικότητα του αποθηκευτικού χώρου
. Η Kia ελπίζει να προσελκύσει το καταναλωτικό κοινό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Θα εμφανιστούν μέσα στο 2026 στις παγκόσμιες αγορές.

Το νέο Van της Kia παρουσιάστηκε στην έκθεση CES τον Ιανουάριο του 2024, σαν μια «Πλήρη Λύση Μετακίνησης» η οποία σύμφωνα με την Kia θα ταιριάζει σε πολλές επιχειρήσεις. Βασίζεται στην πλατφόρμα PBV, την οποία η Kia ονομάζει Platform Beyond Vehicle – χοντρικά σημαίνει «Πλατφόρμα που ξεπερνά τα όρια του οχήματος.»
 
Η Kia ανακοίνωσε και επίσημα την επικείμενη εισαγωγή του μοντέλου PBV στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής, η οποία έχει προγραμματιστεί για το 2026. Μάλιστα, γίνεται λόγος για έναρξη διαθεσιμότητας τον Ιανουάριο του 2026, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές.