Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αλλαξε χέρια το ιστορικό εργοστάσιο της ΜΑΝ στο Στάγιερ της Αυστρίας.

Η ΜΑΝ πούλησε το εργοστάσιο της Αυστρίας

2.718 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2021)

Ολοκληρώθηκε η πώληση της εταιρείας MAN Truck & Bus Osterreich GesmbH και μαζί της του εργοστασίου στο Στάγιερ της Αυστρίας, όπου πλέον θα κατασκευάζονται επαγγελματικά οχήματα με το σήμα της Steyr Automotive.

Μετά από μια μακρά και αρκετά επεισοδιακή περίοδο διαπραγματεύσεων, οριστικοποιήθηκε η πώληση της εταιρείας MAN Truck & Bus Osterreich GesmbH (και μέσω αυτής του εργοστασίου στο Στάγιερ της Αυστρίας), με τους νέους ιδιοκτήτες να ακούνε στο όνομα WSA Beteiligungs GmbH.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 «Tίτλοι τέλους» για το εργοστάσιο της MAN στο Steyr
 
Οι νέοι ιδιοκτήτες ανακοίνωσαν πως η εταιρεία θα μετονομαστεί σε «Steyr Automotive GmbH» και ότι θα παράγει επαγγελματικά οχήματα με αυτή την επωνυμία. Σημειώνεται, πως η MAN Truck & Bus θα συνεχίσει να κατασκευάζει τα MAN TGL και MAN TGM στο εν λόγω εργοστάσιο έως τον Μάιο του 2023, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση. Στην ίδια μονάδα θα φτιάχνονται τα μέρη και τα πλαστικά εξαρτήματα που χρησιμοποιεί η ΜΑΝ.
 
Αξίζει να αναφερθεί, πως η ολοκλήρωση της συναλλαγής, η οποία υπογράφηκε τον περασμένο Ιούνιο, εντάσσεται στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της δομής της MAN Truck & Bus.

Τέλος σε μία είδηση που μας αφορά κάπως περισσότερο, ο «δικός» μας Σάκης Στιμονιάρης, ο επί σειρά ετών πρόεδρος του συμβουλίου εργαζομένων της εταιρείας, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την εταιρεία για προσωπικούς λόγους, με το διοικητικό συμβούλιο της MAN Truck & Bus SE να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τις υπηρεσίες του.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »