Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To πρωτότυπο Skoda Pick-Up θα έχει δύο πόρτες ωστόσο, θα βασίζεται στο αμάξωμα του μεγάλου SUV της εταιρείας, το Kodiaq.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα της Skoda, συμμετέχουν 35 φοιτητές ηλικίας από 17 – 20 έτων.

Η Skoda ετοιμάζει Pick-Up!

3.545 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2019)

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Student Car» που η Skoda προωθεί από το 2014, 35 φοιτητές αναμένεται να εξελίξουν ένα νέο Pick-Up, βασισμένο στο μοντέλο Kodiaq, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον Ιούνιο.

Στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος «Student Car» που η Skoda προωθεί από το 2014, 35 φοιτητές αναμένεται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα σχεδίασης, έρευνας και εξέλιξης ενός νέου μοντέλου Pick-Up της Skoda, που θα βασίζεται στο μεγάλο SUV της τσεχικής εταιρείας, το Kodiaq.
Πιο συγκεκριμένα, οι 35 φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, σε συνεργασία με ειδικούς της Skoda από το Κέντρο Σχεδίασης, Έρευνας και Εξέλιξης, έχουν διορία μέχρι τον προσεχή Ιούνιο για να ετοιμάσουν την πρόταση τους, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό και τους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου.
Με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, το πρωτότυπο ελαφρύ ημιφορτηγό που οι –ηλικίας από 17 – 20 ετών- σπουδαστές της Skoda πρέπει να εξελίξουν θα είναι δίπορτο, δηλαδή θα εφοδιάζεται με μονή καμπίνα επιβατών.