Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η Toyota φέρεται να δοκιμάζει το δικό της σκληροτράχηλο Pick-Up, το οποίο θα στηρίζεται στο πρωτότυπο TRD Desert Chase Tundra της περυσινής έκθεσης SEMA.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Toyota φέρεται να δοκιμάζει το δικό της σκληροτράχηλο Pick-Up, το οποίο θα στηρίζεται στο πρωτότυπο TRD Desert Chase Tundra της περυσινής έκθεσης SEMA.

Η Toyota ετοιμάζει σκληροτράχηλο Pick-Up

4.277 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2022)

Στη δημοφιλή κατηγορία των θηριωδών, σκληροτράχηλων Pick-Up φαίνεται πως θέλει να μπει η Toyota και για αυτό όλα δείχνουν πως το πρωτότυπο TRD Desert Chase Tundra της περυσινής έκθεσης SEMA, θα περάσει σύντομα στην παραγωγή για να αντιμετωπίσει τα Ford F-150 Raptor, Ram 1500 TRX και Chevrolet Silverado ZR2.

H Toyota θα απαντήσει στο Ford F-150 Raptor!

 
Όλα δείχνουν πως δεν θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα πρωτότυπο το TRD Desert Chase Tundra που είχε παρουσιάσει τον περασμένο Νοέμβριο η Toyota Racing Development (TRD) στην έκθεση SEMA (Specialty Equipment Market Association) με βάση το ολοκαίνουργιο, 3ης γενιάς, Toyota Tundra.
 
Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που προέρχεται από το εσωτερικό της εταιρείας, η Toyota δοκιμάζει ήδη ένα σκληροπυρηνικό pick-up το οποίο είναι «παρόμοιο» με το παραπάνω concept, το οποίο φέρει αγωνιστικό DNA αντλώντας έμπνευση από τα οχήματα υποστήριξης όσων συμμετέχουν σε off-road αγώνες.
 
Προφανώς προς το παρόν δεν γίνεται λόγος για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος, ούτε φυσικά για το πότε θα λανσαριστεί. Ωστόσο, η πηγή σημείωσε πως θα αποκαλυφθεί σε μία απροσδιόριστη ακόμα εκδήλωση. Επισήμως, πάντως, η Toyota δεν επιβεβαιώνει (ούτε διαψεύδει) κάτι…
 

Η αγορά των σκληροτράχηλων Pick-Up & η Toyota

Τα pick-up με off-road προσανατολισμό είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, ειδικά στη «Μέκκα» της κλάσης, τις ΗΠΑ, όπου το μεγάλο αφεντικό είναι το Ford F-150 Raptor των 450 ίππων. Ωστόσο, με βάση τις επιδόσεις, κανένα μοντέλο δεν πλησιάζει το Ram 1500 TRX των 702 ίππων. Από το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λείψει η Chevrolet, η οποία παρουσίασε πέρυσι το Silverado ZR2 των «μόλις» 420 ίππων.
 
Ποια θα είναι, όμως, τα νούμερα του μοντέλου που ενδεχομένως θα λανσάρει η Toyota με βάση το Tundra TRD Pro; Ενδεχομένως να μη χρειαστεί να υπάρξει καν αύξηση στην απόδοσή του, καθώς το υβριδικό σύστημα «i-FORCE MAX» του Pick-Up -που-αποτελείται από ένα twin-turbo 3.5 V6 μοτέρ, μια μπαταρία, έναν ηλεκτρικό κινητήρα και ένα 10άρι αυτόματο κιβώτιο- αποδίδει συνδυαστικά 437 ίππους. Και μπορεί το Toyota να υπολείπεται σε ισχύ κατά 13 ίππους από το Raptor, ωστόσο κερδίζει κατά κράτος σε ό,τι αφορά στη ροπή (790 έναντι 691 Nm).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »