Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H Toyota ανέλαβε να εξελίξει ένα νέο πρωτότυπο όχημα που θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές αποστολές του διαστημικού προγράμματος στη Σελήνη.

Το εν λόγω όχημα θα έχει μήκος 6,0μ., πλάτος 5,2μ. και ύψος 3,8μ. και θα μπορεί να μεταφέρει 2 – 4 επιβάτες στο εσωτερικό των 13κ.μ.

Φυσικά θα είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία και πάσης φύσεως εξοπλισμό…

… ενώ χάρη στο ειδικό σύστημα fuel-cells και άλλες τεχνολογικές καινοτομίες όπως π.χ. τα φωτοβολταϊκά πανελς, θα έχει αυτονομία ακόμη και άνω των 10.000χλμ.

Η Toyota πάει στο διάστημα (+vid)

2.392 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2019)

Η Toyota και η JAXA (Japan Aerospace Exploration Agency) ανακοίνωσαν συμφωνία συνεργασίας στην εξέλιξη ενός νέου τύπου διαστημικού οχήματος που θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές διαστημικές αποστολές.

Η JAXA (Japan Aerospace Exploration Agency) και η Toyota Motor Corporation ανακοίνωσαν στις 12 Μαρτίου την συμφωνία συνεργασίας τους με στόχο, αρχικά, τη εξέλιξης ενός επανδρωμένου διαστημικού οχήματος που θα βασίζεται σε τεχνολογία fuel-cell, το οποίο θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους υπευθύνους του διαστημικού προγράμματος της Ιαπωνίας σε μελλοντικές αποστολές εξερεύνησης της επιφάνειας της Σελήνης.
Με βάση τα όσα στοιχεία έχουν γίνει προς το παρόν γνωστά, το εν λόγω πρωτότυπο όχημα θα έχει μήκος 6,0μ., πλάτος 5,2μ. και ύψος 3,8μ. και θα προσφέρει ωφέλιμο εσωτερικό χώρο της τάξης των 13κ.μ. ενώ θα μπορεί να υποστηρίξει στο εσωτερικό του δύο έως τέσσερις επιβάτες.
Μάλιστα, ακόμη και με εξαιρετικά περιορισμένα επίπεδα ενέργειας που μπορεί να διασφαλίσει στην επιφάνεια της Σελήνης, το εν λόγω όχημα θα προσφέρει αυτονομία άνω των 10.000 χλμ.!
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο video που σας παρουσιάζουμε…