Νέα είναι τόσο η μάσκα όσο και τα φωτιστικά σώματα με τα αυτοκόλλητα της έκδοσης «N-Guard» και –κυρίως- τις 18άρες ζάντες μαύρου χρώματος να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η αντεπίθεση έχει ξεκινήσει!

Η κορυφαία έκδοση «N-Guard» της νέας γενιάς του Nissan Navara δικαιολογεί με τον καλύτερο τρόπο γιατί το ιαπωνικό Pick-Up έχει αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις του στην Ελλάδα μέσα στο 2019.

 
Μέσα στον Ιούλιο του 2019, το πλήρως ανανεωμένο Nissan Navara ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ ενώ, μέσα στο φθινόπωρο λανσαρίστηκε και στην Ελλάδα. Μια μόνο ματιά στις επιδόσεις του μέσα στο περασμένο έτος (αύξηση πωλήσεων κατά 36,8%!), καθιστά σαφές πως η υποδοχή που του επεφύλασσε το κοινό και στη χώρα μας, ήταν άκρως ενθαρρυντική και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα εκ των πληρέστερων Pick-Up που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε ποτέ.
Βελτιωμένο σε ότι αφορά την… φινέτσα, την άνεση, τις επιδόσεις και φυσικά την… συνδεσιμότητα (με βάση τις επιταγές της εποχής), το νέο Navara ουσιαστικά δεν εμφανίζει ατέλειες σε κάποιον τομέα και ειδικά η κορυφαία –διπλοκάμπινη- έκδοση «N-Guard», με κόστος από 37.040 ευρώ (από 38.840 ευρώ με αυτόματο κιβώτιο), μπορεί να ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις τα πάσης φύσεως SUV της αγοράς, τόσο ως προς την άνεση, όσο και ως προς την ποιότητα κύλισης. Γιατί σε ότι αφορά στις επιδόσεις εκτός δρόμου, δεν υπάρχει αντίπαλος για αυτό σε αυτές τις κατηγορίες οχημάτων.

Τι άλλαξε στο NP300 Navara για το 2020
Σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, το νέο Navara έχει να επιδείξει νέο προφυλακτήρα και επανασχεδιασμένη μάσκα ενώ και τα φωτιστικά σώματα υιοθετούν μια εκτεταμένη συστοιχία LEDs. Νέες είναι και οι επιλογές στις ζάντες ελαφρού κράματος 17 ή 18 ιντσών, με τις μαύρες της έκδοσης «N-Guard» να κλέβουν τις εντυπώσεις. Παράλληλα, στο εσωτερικό υπάρχει πλέον το υπερσύγχρονο σύστημα πολυμέσων «Nissan Connect» με οθόνη αφής 8 ιντσών.
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ