Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Διεθνής Έκθεση «27η Agrotica 2018» ανοίγει τις πύλες τις για το κοινό στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 1 – 4 Φεβρουαρίου.

Η ώρα έφτασε για την «Agrotica 2018»

2.331 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2018)

Από 1 – 4 Φεβρουαρίου, η 27η Agrotica 2018 αναμένεται να φέρει το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο επίκεντρο των εξελίξεων για τον αγροτικό κλάδο στην Ελλάδα και όχι μόνο!

Τόσο ο αριθμός όσο και η ποιότητα των συμμετοχών των εκθετών που αναμένονται να παραβρεθούν στη φετινή Agrotica 2017 ξεπερνά κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα να μην έχει απομείνει ούτε τετραγωνικό μέτρο διαθέσιμο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η φετινή 27η Agrotica θα καλύπτει συνολικά 39.000 τ.μ. εκθεσιακών εγκαταστάσεων (+15% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση) ενώ αυξημένοι κατά 30% είναι οι 1.950 εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) που θα προσέλθουν σε αυτήν από 45 χώρες.
Πολυάριθμα group εμπορικών αποστολών αναμένονται από τα Βαλκάνια και την Νοτιοανατολική Ευρώπη καθώς και άλλες χώρες της ΕΕ ενώ την έκθεση θα επισκεφθούν περίπου 400 προσκεκλημένοι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες από 20 χώρες των Βαλκανίων και της Ευρώπης γενικότερα.
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων αξίζει να εστιάσουμε στο «7ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Agrotica» όπου συμμετέχουν επιστήμονες, επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, ακαδημαϊκοί, γεωπόνοι και πολλοί άλλοι, αναδεικνύοντας όλα τα κρίσιμα ζητήματα της γεωργίας. Το συνέδριο με θέμα «Καινοτόμες προσεγγίσεις παραγωγής και ανάπτυξης στην ελληνική γεωργία» αποτελεί μια συνδιοργάνωση της ΔΕΘ – Helexpo και της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ ενώ η ΔΕΘ – Helexpo και το Ινστιτούτο Βιο-Οικονομίας και Αγροτεχνολογίας (iBO / EKETA) συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Από τη συμβατική στην έξυπνη γεωργία, με τη χρήση τεχνολογιών ρομποτικής».
 
Σημαντικές «παρουσίες» και από τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων
Στην προσεχή 27η Agrotica 2018 αναμένεται να δώσουν το παρόν και πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά επαγγελματικά οχήματα από όλες τις κατηγορίες. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα μοντέλα Pick-Up όπως η νέα Mercedes-Benz X-Class, το Mitsubishi L200, το Isuzu D-Max και το Fiat Fullback.
Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε πως ο Αγροτικός Ανθοπαραγωγικός Συνεταιρισμός Αθηνών – Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών, σε συνεργασία με το ΤΕΙ Πελοποννήσου (Τμήμα Ανθοκομίας), θα παρουσιάσουν στο περίπτερο 2 τις δυνατότητες επιχειρηματικής δράσης στον τομέα της Ανθοπαραγωγής και Ανθοδετικής στην Ελλάδα, καθώς και το σημερινό ανθοπαραγωγικό δυναμικό που εδράζεται κυρίως στην Ιεράπετρα, στη Χερσόνησο, στον Μαραθώνα, στην Τροιζήνα, στο Μενίδι, στα Μέγαρα κ.ά.