Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Toyota Avensis Taxi είναι ο κομψός εσωτερικός διάκοσμος με το πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Αντίστοιχα, οι επιβάτες της δεύτερης σειράς καθισμάτων έχουν… άπλετο «αέρα» για τα γόνατα και το κεφάλι τους ενώ, ο χώρος φόρτωσης έχει ωφέλιμο όγκο 509 λτ.

Κορυφαίοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές

3.993 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2016)

Οανανεωμένος εσωτερικός διάκοσμος του ιαπωνικού μοντέλου διακρίνεται για την πολύ καλή εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων, την προσεγμένη ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί παντού και τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. 
Πέραν από τα προηγμένα συστήματα πολυμέσων με τη νέα οθόνη αφής των 8 ιντσών, το Avensisi Taxi έχει να επιδείξει έως και επτά αερόσακους στον εξοπλισμό ασφάλειας καθώς και πολλαπλά ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς, ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. 
Με μήκος αμαξώματος της τάξης των 4,75μ. και με μεταξόνιο μήκους 2,7μ., στο εσωτερικό του Avensis έχουν διασφαλιστεί εξαιρετικά μεγάλοι χώροι για έως και πέντε ενήλικους επιβάτες ενώ, ο χώρος για τις αποσκευές έχει συνολική χωρήτικότητα 509 λτ. έως την εταζέρα και με τα καθίσματα των πίσω επιβατών στις θέσεις τους. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)