Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το προηγμένο σύστημα multimedia του νέου Ducato συνδυάζεται με οθόνη αφής 7 ιντσών.

    Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ασφάλειας

    8.663 Επισκέψεις στο άρθρο (29/7/2019)

    Πέραν του αναβαθμισμένου εξοπλισμού άνεσης που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένα προηγμένο –νέο- σύστημα πολυμέσων (με οθόνη αφής 7 ιντσών) που μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με κινητά τηλέφωνα μέσω Apple CarPlay ή Android Auto, το νέο Ducato έχει να επιδείξει ένα νέο πακέτο προηγμένων ηλεκτρονικών τεχνολογιών με την ονομασία «ADAS» (Advanced Drive Assistant Systems) όπου συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων τα εξής:
    - Blind Spot Assist (BSA): Χάρη σε αισθητήρες στον πίσω προφυλακτήρα, είναι σε θέση να ενημερώνει τον οδηγό για εμπόδια ή οχήματα που βρίσκονται πίσω από το όχημα.
    - Rear Cross Path detection (RCP): Αντίστοιχο σύστημα με το BSA που αναλαμβάνει να ελέγχει τις πλευρές του νέου Ducato.
    - Full Brake Control (FBC): Ελέγχει για τυχόν περιπτώσεις επικείμενων συγκρούσεων και ενημερώνει σχετικά τον οδηγό ενώ μπορεί να επέμβει και αυτόματα στο σύστημα πέδησης για την αποφυγή τους.
    - Lane Departure Warning System (LDWS): Αναλαμβάνει να προειδοποιεί τον οδηγό (ηχητικά και οπτικά) στις περιπτώσεις που το νέο Ducato παρεκκλίνει της πορείας του με βάση τις διαγραμμίσεις του οδοστρώματος.
    - Traffic Sign Recognition: Μια ειδική κάμερα καταγράφει τα όρια ταχύτητας που θέτουν οι σχετικές πινακίδες και ενημερώνει σχετικά τον οδηγό.
    - High Beam Recognition: Ουσιαστικά ένα σύστημα αυτόματης λειτουργίας των φωτών που ελέγχει την μεγάλη σκάλα.
    - Tyre Pressure Monitoring System (TPMS): Ενημερώνει σε περιπτώσεις που κάποιο ελαστικό εμφανίζει μειωμένη πίεση αέρα.