Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στο 2019, η Renault Trucks θα παρουσιάσει μια νέα γενιά ηλεκτροκίνητων φορτηγών για αστικές και περιαστικές διανομές προϊόντων.

Ηλεκτρικά φορτηγά από τη Renault

2.592 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2018)

Η Renault Trucks έρχεται να προστεθεί στις εταιρείες κατασκευής βαρέων επαγγελματικών οχημάτων που έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα παρουσιάσουν αμιγώς ηλεκτροκίνητα φορτηγά στην ΕΕ μέσα στην επόμενη 2ετία.

Σε επίσημη ανακοίνωση της, η εταιρεία Renault Trucks αναφέρει πως μέσα στο 2019 θα παρουσιάσει επίσημα μια νέα γενιά ηλεκτροκίνητων φορτηγών οχημάτων για την αγορά της ΕΕ.
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας 10ετίας, η Renault Trucks έχει πραγματοποιήσει συστηματικές δοκιμές χρήσης συγκεκριμένων τύπων ηλεκτροκίνητων φορτηγών, σε πραγματικές συνθήκες χρήσης, με τη βοήθεια πελατών της που ουσιαστικά «υιοθέτησαν» τα εν λόγω πρωτότυπα οχήματα στον στόλο τους.
Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, τα ηλεκτροκίνητα φορτηγά που αναμένεται να λανσάρει η Renault Trucks μέσα στο 2019, θα προορίζονται για χρήση σε αστικές και περιαστικές διανομές, ενώ θα κατασκευάζονται στη γραμμή παραγωγής της εταιρείας στο Blainville-sur-Orne, στην Νορμανδία.