Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο ηλεκτροκινητήρας των 100 kW προσφέρει πολύ καλές επιταχύνσεις από στάση και εν κινήσει ενώ η μέγιστη αυτονομία του ανέρχεται στα 200 χλμ.

Παράλληλα, αναλόγως του τύπου του φορτιστή, η πλήρης φόρτιση των μπαταριών του EV80 επιτυγχάνεται και σε μόλις δύο ώρες!

Ηλεκτροκίνητο με αυτονομία 200 χλμ. και πλήρη φόρτιση σε μόλις 2 ώρες!

19.156 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2019)

Ένας ηλεκτροκινητήρας ισχύος 100 kW (περίπου 136 ίππων) με μέγιστη ροπή 320 Nm αναλαμβάνει την κίνηση του SAIC Maxus EV80, προσφέροντας εξαιρετικές επιταχύνσεις από στάση και εν κινήσει ενώ, το κιβώτιο ταχυτήτων είναι μιας σχέσης, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά τον οδηγό κατά την κίνηση εντός της πόλης.
Η πλήρως αδιάβροχη (με βάση το πρωτόκολλο IP67) συστοιχία μπαταριών λιθίου φωσφορικού σιδήρου, με χωρητικότητα 56 kWh, εδράζεται κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης, με αποτέλεσμα να μην επιβαρύνει τόσο τον ωφέλιμο όγκο του οχήματος όσο και την οδική του συμπεριφορά (χαμηλό κέντρο βάρους).
Για την φόρτιση των μπαταριών σε φορτιστή DC (συνεχούς ρεύματος) με ισχύ 30kW απαιτούνται μόλις δύο ώρες. Αντίστοιχα, η φόρτιση μέσω φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) ισχύος 6,6 kWh, όπως ο φορτιστής «EV-BOX» που προσφέρει η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ σε συνεργασία με την εταιρεία ENGIE, διαρκεί περίπου 8 ώρες.
Με βάση τα όσα ανακοινώνει ο κατασκευαστής, η μέγιστη αυτονομία του οχήματος ανέρχεται στα 200χλμ.  ωστόσο, χάρη στην εξαιρετική πρόταση της Stathis, σε ότι αφορά στο διασκευή του EV80 σε όχημα με ψυκτικό θάλαμο, η αυτονομία του οχήματος δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο όπως θα δούμε παρακάτω!