Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο ψυκτικός θάλαμος της εταιρείας Stathis διακρίνεται για την απόδοση, την αντοχή και το περιορισμένο βάρος της μόνωσης.

Ειδικού τύπου είναι και οι επενδύσεις των θυρών, προκειμένου να περιορίζονται οι θερμικές απώλειες

Φυσικά, έχουν προβλεφθεί σημεία στερέωσης φορτίων στο εσωτερικό ενώ…

… ως «αμελητέα» κρίνεται η κατανάλωση του ψυκτικού μηχανήματος της εν λόγω διασκευής, καθώς δεν επιβαρύνει την αυτονομία του οχήματος.

Mε όγκο έως 11,0κ.μ. και ωφέλιμο έως 955 κιλά!

19.166 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2019)

Με μήκος αμαξώματος στα 5,7μ., το SAIC Maxus EV80 είναι διαθέσιμο (ως Van) σε εκδόσεις με μεσαία ή ψηλή οροφή και προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος 3,15μ., πλάτος 1,8μ. (1,38μ. μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών) και ύψος από 1,73 – 1,94μ. Ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης κυμαίνεται από τα 10,4 – 11,0 κ.μ. και το ωφέλιμο φορτίο από τα 885 – 955 κιλά (μεικτό 3,5t.).
 
Νέας τεχνολογίας ψυκτικός θάλαμος
 
Πιστή στην προσπάθεια εξέλιξης νέων –καινοτόμων- λύσεων που διασφαλίζουν πρωτίστως τη μέγιστη αποδοτικότητα για τους πελάτες της, η εταιρεία Stathis έχει εξελίξει έναν προηγμένο ψυκτικό θάλαμο για το EV80, με γνώμονα πάντοτε το γεγονός ότι πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα.
Στα βασικά χαρακτηριστικά της διασκευής του εν λόγω οχήματος, όπως αυτό παρουσιάστηκε στην πρόσφατη Cargo Truck & Van Expo, αξίζει να αναφέρουμε το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος της καθώς, χάρη σε νέα ειδικά υλικά αυξημένης αντοχής, διασφαλίζεται μείωση του βάρους της μόνωσης κατά 30%, με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση του απόβαρου του οχήματος.
Συγκεκριμένα, το απόβαρο του SAIV Maxus EV80 με ψυκτικό θάλαμο είναι κατά μόλις 150 κιλά αυξημένο σε σχέση με τις εκδόσεις Van.
Την ίδια στιγμή, το –νέας γενιάς- ψυκτικό μηχάνημα επιδεικνύει ελάχιστη κατανάλωση ισχύος (μόλις 1kW) και ουσιαστικά δεν επηρεάζει αρνητική την μέγιστη αυτονομία του EV80 δεδομένου ότι οι μπαταρίες του έχουν συνολική χωρητικότητα 56 kWh.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως, το ψυκτικό μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για συντήρηση (έως +5 βαθμούς Κελσίου) και τροφοδοτείται απευθείας από την μπαταρίας, γεγονός που διασφαλίζει τη συνεχή –βέλτιστη- λειτουργία του.
Παράλληλα, η εταιρεία Stathis προσφέρει πολλαπλούς αυτοματισμούς για την προστασία του ηλεκτρικού κυκλώματος αλλά και της μπαταρίας ενώ υπάρχει προετοιμασία για να την μετέπειτα τοποθέτηση επιπλέον μπαταριών αλλά και ηλιακών φωτοβολταϊκών πάνελ.
Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειώσουμε πως η διασκευή της Stathis βασίζεται σε τρισδιάστατη (3D scanning) σάρωση του χώρου φόρτωσης ενώ διπλά είναι και τα πλαίσια των θυρών για τον περιορισμό των θερμικών απωλειών.