Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

Ποτέ στο παρελθόν, οι άνθρωποι της DAF δεν είχαν βιώσει τους ρυθμούς παραγγελιών των νέας γενιάς φορτηγών τους.

Ιστορικό ρεκόρ από τα νέα DAF (+vid)

6.932 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2021)

Σαν «ζεστό ψωμάκι» φαίνεται πως πουλάνε τα DAF νέας γενιάς, με την ολλανδική εταιρεία να χρειάζεται μόλις ένα μήνα, για να λάβει πάνω από 1.000 παραγγελίες από πελάτες της, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν δει τα φορτηγά μόνο από φωτογραφίες!

Λιγότερο από ένα μήνα από το λανσάρισμα των φορτηγών νέας γενιάς, των ολοκαίνουργιων DAF XF, XG και XG⁺, χρειάστηκε η ολλανδική εταιρεία για να λάβει περισσότερες από 1.000 παραγγελίες πελατών της, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν τα εν λόγω φορτηγά, που θα ξεκινήσουν να παράγονται τον προσεχή Οκτώβριο.

Kοινοποίησε το »

 Υπενθυμίζεται, πως πριν από έναν περίπου μήνα, η DAF παρουσίασε τα νέα της φορτηγά, τα πρώτα που εκμεταλλεύονται από τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τις διαστάσεις και τα βάρη, αποτελώντας έτσι φορτηγά με ιδιαίτερα ευρύχωρες καμπίνες, ιδανικά για τις διεθνείς μεταφορές.
 
Δείτε εδώ την αναλυτική παρουσίαση των τριών νέων DAF
 
Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα δείτε στην αναλυτική παρουσίασή μας, απομονώνουμε το εξής ενδιαφέρον: Τα λεγόμενα «New Generation DAF» αντιπροσωπεύουν μια εντελώς νέα πλατφόρμα, η οποία είναι έτοιμη να δεχθεί εναλλακτικές γραμμές κίνησης, όπως ηλεκτρικές (μπαταρίας) και υδρογόνου (κυψέλες καυσίμου), οι οποίες επί της παρούσης βρίσκονται υπό εξέλιξη από τους ανθρώπους της DAF.
 
Ηλεκτρικές αστικές διανομές από τη DAF Trucks
 
«Ποτέ στο παρελθόν στην ιστορία των 90 και πλέον χρόνων δεν έχει επιτευχθεί το ορόσημο των πάνω από 1.000 παραγγελιών πελατών, τόσο γρήγορα μετά την επίσημη κυκλοφορία», δήλωσε ο Richard Zink, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της DAF και υπεύθυνος για το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις. «Αυτό που κάνει αυτό το ορόσημο ακόμα πιο ξεχωριστό, είναι ότι τα DAF Νέας Γενιάς θα περάσουν στην παραγωγή τον Οκτώβριο και οι περισσότεροι πελάτες δεν έχουν καταφέρει καν να δουν τα υπέροχα φορτηγά μας στην πραγματική ζωή ακόμα. Δείχνει ότι έχουμε ξεκινήσει το μέλλον, λανσάροντας μια σειρά επαναστατικών φορτηγών που πραγματικά αλλάζουν το παιχνίδι όσον αφορά την απόδοση, την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού», συμπλήρωσε το μεγαλοστέλεχος της DAF.

Σας αφήνουμε με ένα βίντεο, στο οποίο αναλύονται όλα τα βασικά χαρακτηριστικά των DAF νέας γενιάς:

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις