Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

KMAX GEN -2: Σχεδιασμένο για αποτελέσματα!

13.217 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2019)

Ιδανική για μεταφορές σε εθνικό επίπεδο, η νέα σειρά ελαστικών της Goodyear υπόσχεται πολλά χιλιόμετρα, εξαιρετική πρόσφυση και ασύγκριτη οικονομία.

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι μεταφορές σε εθνικό επίπεδο, αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό στο σύνολο των οδικών μεταφορών στην Ευρώπη. Καθημερινά, φορτηγά «καταπίνουν  ατελείωτα χιλιόμετρα» διατρέχουν και  τις εθνικές οδούς της χώρας μας μεταφέροντας αγαθά και ανθρώπους από την μία άκρη της στην άλλη.
 
Το κύριο εργαλείο της δουλειάς αυτής είναι το φορτηγό. `Αρα λοιπόν θα πρέπει να είναι πάντα «μάχιμο» και ικανό να ανταπεξέλθει σε όλες τις προκλήσεις, με ασφάλεια, ανεξαρτήτως συνθηκών. Το ίδιο προφανώς, ισχύει και για τα ελαστικά του.
 
Η νέα σειρά ελαστικών KMAX GEN-2 ξεχωρίζει γιατί προσφέρει μεγάλη χιλιομετρική απόδοση, ενώ είναι ιδανική για διαδρομές σε εθνικούς δρόμους. Είναι μία αξιόπιστη λύση για επαγγελματίες οδηγούς και υπεύθυνους στόλων, που εξυπηρετούν περιφερειακά δρομολόγια και στις πρώτες θέσεις των προτεραιοτήτων τους περιλαμβάνεται πέρα από το γρήγορη και η ασφαλής διακίνηση-μετακίνηση !

Που ξεχωρίζουν τα ελαστικά της σειράς KMAX GEN-2

Ο σχεδιασμός τους τους δίνει επιδόσεις και χαρακτηριστικά που εκτιμά ο επαγγελματίας οδηγός. Χαρακτηριστικά «συμπεριφοράς» όπως:
- Αυξημένη πρόσφυση, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών

-Βελτιστοποιημένη αντοχή στις ζημιές,
 απόδοση στη φθορά πέλματος και βελτιωμένη προστασία σκελετού.



-Υψηλότερη απόδοση καυσίμου (χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση σε χιλιόμετρα)
 χάρη στο διπλό μείγμα πέλματος.
 
KMAX S GEN- 2 (για το τιμόνι)
 

Το ελαστικό του τιμονιού προσφέρει υψηλή χιλιομετρική απόδοση, χωρίς φυσικά να χάνει σε πρόσφυση. Μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις αλλαγής των συνθηκών φορτίου. Διαθέτει τις εξελιγμένες τεχνολογίες της Goodyear, IntelliMax Rib & Flexomatic Sipes, οι οποίες το βοηθούν στο να παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος, καθ` όλη την διάρκεια της ζωής του.
 
Είναι κατασκευασμένο με μείγμα πέλματος χαμηλότερης ανάπτυξης θερμοκρασιών κατά την κύλιση και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην τριβή. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η υψηλή χιλιομετρική απόδοση και φυσικά η επιθυμητή εξοικονόμηση καυσίμου. Παράλληλα ο βελτιωμένος σχεδιασμός του σκελετού, παρέχει ένα σταθερό αποτύπωμα, έτσι ώστε να προκαλείται ομοιόμορφη φθορά, ειδικά στους ώμους.
 
Ο επαγγελματίας κάτοχος (κατά την έρευνα αγοράς του) αξίζει να σημειώσει πως το κόστος ανά χιλιόμετρο μειώνεται, αφού το εν λόγω ελαστικό είναι τόσο αναγομώσιμο, όσο και επαναχαράξιμο, σύμφωνα με την προσέγγιση «Multiple Life Concept».
 
KMAX D GEN-2  (για το διαφορικό)

Το ελαστικό της σειράς για το διαφορικό είναι σχεδιασμένο για να αντέχει οποιοδήποτε φορτίο
και συνάμα να προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση.
Είναι φτιαγμένο με διπλό μείγμα πέλματος και διαθέτει υψηλή πυκνότητα και αυξημένο βάθος εγκοπών και αυλακώσεων, έτσι ώστε να συνδυάζεται η υψηλή χιλιομετρική απόδοση με την εξοικονόμηση καυσίμου και την αυξημένη πρόσφυση. Πρόκειται για ένα ανθεκτικό ελαστικό, το οποίο διαθέτει δυναμικό σχεδιασμό για την απομάκρυνση χαλικιών και ομοιόμορφο αποτύπωμα κατανομής πίεσης, για να προκαλείται ομοιομόρφη φθορά στο πέλμα.
 
Όπως και το ελαστικό του τιμονιού είναι και αυτό αναγομώσιμο και επαναχαράξιμο, ώστε να μειώνεται το κόστος ανά χιλιόμετρο.
 
KMAX T (για trailer)
 
Τέλος το ελαστικό για trailer KMAX T προσφέρει εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση λόγω της ποσότητας κοιλοτήτων πολλαπλών εγκοπών και του υψηλού όγκου γόμας προς φθορά. Επίσης το καινοτόμο σύνθετο μείγμα πέλματος αντιστέκεται στις ρωγμές των αυλακώσεων και στα μαδήματα του πέλματος.
 
Και με ψηφιακή ταυτοποίηση

Τα ελαστικά της σειράς KMAX έχουν ενσωματωμένες ετικέτες RFID. Έτσι γίνεται πιο εύκολη η ταυτοποίησή τους, αλλά και η σύνδεσή τους με συστήματα διαχείρισης και παρακολούθησης ελαστικών.