Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το FUELMAX S GEN-2 για το τιμόνι, είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία Intellimax Rib, για ακρίβεια χειρισμού και μεγάλη χιλιομετρική απόδοση

Το FUELMAX D GEN-2, το ελαστικό του διαφορικού, είναι φτιαγμένο με μείγμα πέλματος υψηλής αντοχής στην τριβή, για να επιτυγχάνει υψηλότερη εξοικονόμηση καυσίμου.

Το ελαστικό για trailer, FUELMAX T, έχει μείγμα γόμας πλούσια σε πυρίτιο για να συνδυάζει την υψηλή χιλιομετρική απόδοση και την καλή πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα

Η νέα σειρά ελαστικών της Goodyear είναι ιδανική για μεγάλες αποστάσεις σε αυτοκινητόδρομο.

Όλα τα ελαστικά της σειράς τόσο αναγομώσιμα, όσο και επαναχαράξιμα, σύμφωνα με την προσέγγιση «Multiple Life Concept».

Top ελαστικά για μεγάλες αποστάσεις!

17.627 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2020)

Ο λόγος για τα ελαστικά FUELMAX GEN-2, τα οποία είναι ιδανικά για μεγάλες αποστάσεις και υπόσχονται οικονομία καυσίμου και μεγάλη χιλιομετρική απόδοση.

Ο κλάδος των μεταφορών είναι από τους πιο απαιτητικούς. Ένα επάγγελμα για γερά νεύρα και μεγάλες αντοχές, με πιεστικά ωράρια, ατελείωτα χιλιόμετρα και διορίες που δεν δέχονται αναβολή. Όπως καταλαβαίνετε οι οδηγοί και οι κάτοχοι στόλων φορτηγών θέλουν να έχουν το καλύτερο και πιο αποδοτικό αποτέλεσμα, με το μικρότερο οικονομικό κόστος & την μέγιστη ασφάλεια.

Έτσι, λοιπόν, προσπαθούν να εξοπλίσουν το όχημά τους με ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Το ίδιο ισχύει και για τα ελαστικά τους. Ζητούν την εξαιρετική οικονομία καυσίμου, που να συνδυάζεται με μεγάλη χιλιομετρική απόδοση και φυσικά, με καλή πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες.

Για να καλύψει αυτές τις προτεραιότητες του κλάδου των μεταφορών, η Goodyear, δημιούργησε τη νέα σειρά ελαστικών FUELMAX GEN-2. Πρόκειται για τη νέα προσθήκη στην «ομάδα» του Goodyear Total Mobility,  το οποίο περιλαμβάνει μια μοναδική σειρά καινοτόμων προϊόντων και λύσεων, υποστηριζόμενη από ένα δίκτυο επαγγελματικών υπηρεσιών.

Φτιαγμένα να «καταπίνουν» ατελείωτα χιλιόμετρα !

Η νέα σειρά FUELMAX GEN-2 είναι ιδανική για οχήματα που καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις. Ξεχωρίζει γιατί παρέχει :
- υψηλή εξοικονόμηση καυσίμου 
- βελτιωμένη
(σε σχέση με την προηγούμενη γενιά) χιλιομετρική απόδοση,
- καλύτερη πρόσφυση
και
- μειωμένες εκπομπές θορύβου.

Επιπλέον, προσφέρει σήμανση 3PMSF σε όλα τα ελαστικά του διευθυντηρίου και του κινητήριου άξονα για να είναι σύμφωνα με την πιο περιοριστική χειμερινή νομοθεσία.

Όλη η σχεδιαστική καινοτομία της Goodyear σε τιμόνι, διαφορικό και τρέιλερ

Στα ελαστικά του τιμονιού, το FUELMAX S GEN-2 είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία Intellimax Rib,  η οποία προσφέρει:
- μεγάλη χιλιομετρική απόδοση και
- ακρίβεια στο χειρισμό του συστήματος διεύθυνσης.


Παράλληλα, διαθέτει βαθιές εγκοπές Flexomatic για φρενάρισμα σε βρεγμένο και σε χειμερινές συνθήκες. Η εξαιρετική του πρόσφυση σε αυτές τις συνθήκες εξασφαλίζεται και από τις φαρδιές αυλακώσεις, που βρίσκονται στους ώμους του, οι οποίες διευκολύνουν την αποβολή του νερού. Η πίεση κατανέμεται ομοιόμορφα στο αποτύπωμα, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ομοιόμορφη φθορά μέχρι το τέλος ζωής του ελαστικού.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, το ελαστικό επιδεικνύει υψηλή χιλιομετρική απόδοση “αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις” σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και συνθηκών φορτίου.

Ο επαγγελματίας κάτοχος (κατά την έρευνα αγοράς του) αξίζει να σημειώσει πως το κόστος ανά χιλιόμετρο μειώνεται, αφού το εν λόγω ελαστικό είναι τόσο αναγομώσιμο, όσο και επαναχαράξιμο, σύμφωνα με την προσέγγιση «Multiple Life Concept».

Στο διαφορικό συναντάμε το FUELMAX D GEN 2, το οποίο είναι φτιαγμένο με μείγμα πέλματος υψηλής αντοχής στην τριβή, για να επιτυγχάνει υψηλότερη εξοικονόμηση καυσίμου. Προσφέρει υψηλή πρόσφυση καθΆ όλη τη διάρκεια ζωής του και καλό φρενάρισμα στο βρεγμένο χάρη στις υψηλής πυκνότητας και πλήρους βάθους εγκοπές τού πέλματος του, ενώ σημειώνει και χαμηλή αντίσταση κύλισης με τη βοήθεια της τεχνολογίας Intellimax Groove. Όπως και το ελαστικό του τιμονιού είναι και αυτό αναγομώσιμο και επαναχαράξιμο, ώστε να μειώνεται το κόστος ανά χιλιόμετρο.

Τέλος το ελαστικό για trailer FUELMAX T έχει μείγμα γόμας πλούσια σε πυρίτιο για να συνδυάζει την υψηλή χιλιομετρική απόδοση και την καλή πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα. Διαθέτει εγκοπές πολλαπλών ακτινών για:
- εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση κύλισης,
- άριστη εξοικονόμηση καυσίμου 
και
- χαμηλή στάθμη θορύβου.

Η νέα γεωμετρία στεφάνης, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα υλικά υψηλού εφελκυσμού των χορδών, δημιουργούν μια εξαιρετικά στιβαρή δομή σκελετού για βελτιωμένη ικανότητα αναγόμωσης και εκτεταμένη διάρκεια ζωής του συγκεκριμένου ελαστικού.

Και με ψηφιακή ταυτοποίηση

Τα ελαστικά της σειράς FUELMAX έχουν ενσωματωμένες ετικέτες RFID. Έτσι γίνεται πιο εύκολη η ταυτοποίησή τους, αλλά και η σύνδεσή τους με συστήματα διαχείρισης και παρακολούθησης ελαστικών.