Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Opel Vivaro-e ξεκίνησε και επίσημα την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ.

Θα μπορεί να μεταφέρει φορτία συνολικού όγκου έως και 6,6κ.μ. ή βάρους έως και 1.275 κιλών ή να έλξει trailers βάρους έως 1.000 κιλών.

Η ευρυχωρία και ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας αποτελούν βασικά γνωρίσματα του εσωτερικού διακόσμου ενώ…

… οι μπαταρίες χωρητικότητας έως και 75kWh προσφέρουν μέγιστη αυτονομία της τάξης των 330 χλμ. με βάση το πρότυπο WLTP.

Ξεκινούν οι πωλήσεις του νέου Opel Vivaro-e

22.109 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2020)

Η Opel ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων της νέας ηλεκτροκίνητης έκδοσης του Vivaro με μέγιστη αυτονομία έως και 330 χλμ. και ωφέλιμο όγκο φόρτωσης έως και 6,6 κ.μ.! Ακολουθεί το 2021 το Opel Combo-e…

Η Opel ανακοίνωσε πως το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο ελαφρύ επαγγελματικό της, το Vivaro-e, ξεκινά την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ.
Διαθέσιμο σε τρία διαφορικά μήκη αμαξώματος, με πολλαπλές εκδόσεις και δύο εκδόσεις ως προς τον τύπο της μπαταρίας (50 ή 75 kWh), το νέο Vivaro-e θα μπορεί να διανύσει έως και 330 χλμ. με μία μόνο φόρτιση.

Εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες, ισάξιες με των συμβατικών εκδόσεων
Με μεικτό βάρος στους 2,8 ή 3,1t., το νέο Vivaro-e θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις ως προς το μήκος του αμαξώματος, όπως και οι συμβατικές εκδόσεις, με τον ωφέλιμο όγκο φόρτωσης να κυμαίνεται από τα 4,6 – 5,8κ.μ. που χάρη στο ειδικό σύστημα «FlexCargo», μπορεί να αυξηθεί αντίστοιχα στα 5,1 – 6,6 κ.μ.
Παράλληλα, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να μεταφέρει ανέρχεται στα 1.275 κιλά(!), μια εξαιρετική επίδοση, σχεδόν αντίστοιχη με αυτήν των συμβατικών εκδόσεων (έως 1.405 κιλά). Αντίστοιχα, η μέγιστη ελκτική ικανότητα του ανέρχεται στον 1,0t.
Την ίδια στιγμή, η χαμηλή οροφή και ο περιορισμένος κύκλος στροφής του νέου Vivaro-e (από 11,3μ.), εγγυώνται την μεγάλη ευελιξία του. Επιπρόσθετα, ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, περιλαμβάνει αρκετές «έξυπνες» λύσεις που διευκολύνουν το έργο του οδηγού, όπως π.χ. οι ηλεκτρικά ελεγχόμενες πλευρικές συρόμενες πόρτες για τον χώρο φόρτωσης.

Αποδοτικό, αθόρυβο και εύκολο στη χρήση
Ο ηλεκτροκινητήρας του Vivaro-e αποδίδει ισχύ 136 ίππων και 260 Nm ροπής με την μέγιστη ταχύτητα που προσφέρει να περιορίζεται στα 130 χλμ./ώρα. Συνδυάζεται με δύο μπαταρίες ιόντων λιθίου χωρητικότητας 18 και 27 στοιχείων αντίστοιχα (50 ή 75 kWh) που του διασφαλίζουν αυτονομία 230 ή 330 χλμ. με βάση το πρότυπο WLTP.
Σε ότι αφορά στους χρόνους φόρτισης τους, η Opel αναφέρει πως σε δημόσια παροχή συνεχούς ρεύματος (DC 100kW), απαιτούνται μόνο 30 λεπτά για την φόρτιση της μπαταρίας των 50kWh στο 80% και 45 λεπτά για την αντίστοιχη των 75kWh. Αμφότερες δε, συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 8 ετών ή 160.000χλμ.
Καταλήγοντας αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το επόμενο ηλεκτροκίνητο ελαφρύ επαγγελματικό που θα προσθετεί στη γκάμα της Opel θα είναι το Combo-e (από το 2021) ενώ, στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει ηλεκτροκίνητες εκδόσεις σε όλες τα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα της γκάμας της έως το 2024.
Μην παραλείψετε να δείτε εδώ, ένα video του νέου Opel Vivaro-e…