Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Δείτε ορισμένα από τα καλύτερα ελαστικά της γκάμας της εταιρείας Linglong, που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας η ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., μια εταιρεία του ομίλου Τουρνικιώτη.

Δείτε ορισμένα από τα καλύτερα ελαστικά της γκάμας της εταιρείας Linglong, που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας η ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., μια εταιρεία του ομίλου Τουρνικιώτη.

Linglong KLS200

Linglong KLS200

Linglong KLD200

Linglong KLD200

Linglong KTD300

Linglong KTD300

Linglong KTS300

Linglong KTS300

Linglong KMD406

Linglong KMD406

Linglong LTL863

Linglong LTL863

 • Δείτε ορισμένα από τα καλύτερα ελαστικά της γκάμας της εταιρείας Linglong, που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας η ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., μια εταιρεία του ομίλου Τουρνικιώτη.
 • Linglong KLS200
 • Linglong KLD200
 • Linglong KTD300
 • Linglong KTS300
 • Linglong KMD406
 • Linglong LTL863

Linglong: ελαστικά για ασφάλεια, αντοχή και οικονομία

4.208 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2022)

Με έτος ίδρυσης το 1975, η Linglong προσφέρει μια υπερπλήρη γκάμα προηγμένων ελαστικών λεωφορείων, φορτηγών, τρακτέρ και μηχανημάτων έργου, που υπόσχονται υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, προσφέροντας στον επαγγελματία υψηλή αποδοτικότητα και οικονομία.

Linglong: ανάμεσα στα 500 πολυτιμότερα brands της Ασίας!

 • Ελαστικά για φορτηγά, λεωφορεία, τρακτέρ και μηχανήματα έργου
 • Σειρές για κάθε είδους διαδρομή, εντός ή εκτός δρόμου
 • Για εμπρόσθιο ή κινητήριο άξονα, τοποθέτηση και σε τρέιλερ
 • Πλήθος επιλογών σε διαστάσεις
 
Η Shandong Linglong Tire Co., Ltd ιδρύθηκε το 1975 και σήμερα είναι μία παγκόσμια εταιρεία κατασκευής ελαστικών με προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων, λεωφορείων, φορτηγών, τρακτέρ και μηχανημάτων έργου. Τα προϊόντα της Linglong πωλούνται σε περισσότερες από 180 χώρες και είναι πρώτη τοποθέτηση σε πολλές μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες.
 
Η ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., εταιρεία του ομίλου Τουρνικιώτη έχει 40χρονη παρουσία στην ελληνική αγορά ως διανομέας κορυφαίων brand στην αγορά των ελαστικών αυτοκινήτων, με το χαρτοφυλάκιό της να περιλαμβάνει τις κορυφαίες εταιρείες Linglong, Toyo Tires, Lanvigator και Aurora για τις οποίες έχει την αποκλειστική διανομή.


Linglong KLS200

Linglong KLS200

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έξι ελαστικά της Linglong για οικονομία & ασφάλεια

Ας δούμε, όμως, μερικά από τα κορυφαία ελαστικά της Linglong που προορίζονται για επαγγελματικά οχήματα:
 

 • KLS200: ελαστικό εθνικών διαδρομών.
Υπόσχεται μεγάλη διάρκεια ζωής και πολύ καλές επιδόσεις στο φρενάρισμα και στην πρόσφυση. Τοποθετείται στον εμπρόσθιο άξονα φορτηγών και προσφέρεται σε 8 διαστάσεις, από 215/75 R 17.5 έως 305/70 R 19.5.
 • KLD200: ελαστικό εθνικών διαδρομών.
Είναι κατάλληλο για τον κινητήριο άξονα των φορτηγών και σύμφωνα με την εταιρεία διακρίνεται για τις πολύ καλές επιδόσεις στο φρενάρισμα και στην πρόσφυση. Είναι διαθέσιμο στις ίδιες διαστάσεις με το εμπρόσθιου άξονα, KLS200.
 • KTD300: ελαστικό εθνικών διαδρομών.
Κατάλληλο για τον κινητήριο άξονα των φορτηγών που κινούνται σε αυτοκινητόδρομο ή και σε ελαφρύ, μη ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Υπόσχεται βελτιστοποίηση των πλευρικών λωρίδων στους ώμους, αυξάνοντας την αντοχή σε ζημιές, υψηλή αντοχή στη φθορά, όπως και διαρκή πρόσφυση και σταθερότητα, με σήμανση M + S. Προσφέρεται σε 5 διαστάσεις, από 295/80 R 22.5 έως 315/60 R 22.5.
 • KTS300: ελαστικό εθνικών διαδρομών.
Μία ακόμα πρόταση της Linglong για τον εμπρόσθιο άξονα βαρέων οχημάτων, που υπόσχεται βελτιστοποίηση των πλευρικών λωρίδων στους ώμους, αυξάνοντας την αντοχή σε ζημιές. Προσφέρει ακόμα υψηλή αντοχή στη φθορά, όπως και διαρκή πρόσφυση και σταθερότητα, με σχεδίαση πέλματος για απόρριψη πετρών. Διατίθεται σε 7 διαστάσεις, από 295/80 R 22.5 έως 385/55 R 22.5.
 • KMD406: ελαστικό εντός & εκτός δρόμου (On & Off).
Είναι κατάλληλο για τον κινητήριο άξονα των φορτηγών σε όλες τις συνθήκες. Διαθέτει παχύ πλευρικό τοίχωμα για προστασία σε χτυπήματα, όπως και σχέδιο πέλματος για απόρριψη πετρών και προστασία από φθορές. Φέρει σήμανση M + S και υπόσχεται διαρκή πρόσφυση και σταθερότητα με σήμανση. Προσφέρεται σε 2 διαστάσεις: 13 R 22.5 και 315/80 R 22.5
 • LTL863: ελαστικό εθνικών διαδρομών για τρέιλερ.
Τυπική συνδυασμένη σχεδίαση μοτίβου που προσφέρει τη βέλτιστη απόδοση του τρέιλερ. Διακρίνεται για τη μικρή αντίσταση κύλισης και φέρει υλικό αντοχής στη φθορά, μειώνοντας τη μετατόπιση για την πρόληψη της ανομοιογενούς φθοράς. Διατίθεται στη διάσταση 385/65 R 22.5.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε