Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αναλόγως της έκδοσης, το Transit Van μπορεί να φιλοξενήσει φορτία βάρους έως και άνω των 2,1t.

Εξαιρετικό στους τομείς της πρακτικότητας, της άνεσης, της ασφάλειας και της… συνδεσιμότητας το εσωτερικό του νέου Ford Transit.

Ford Transit

18.830 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Η νέα γενιά του κορυφαίου σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες, ελαφρού επαγγελματικού της Ford, είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά και… έξυπνα οχήματα της κατηγορίας του, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τις εντυπωσιακές μεταφορικές του δυνατότητες.
Διαθέσιμο στην Ελλάδα σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος (ως Van), το νέο Transit προσφέρει χώρο φόρτωσης με μέγιστο μήκος από 3.083 – 4.256 χλστ., πλάτος 1.784 χλστ. και ύψος από 1.786 – 2.125 χλστ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία με βάρος έως 2.190 κιλών και όγκο έως 15,1κ.μ. 
Παράλληλα, ο εντελώς νέος εσωτερικός διάκοσμος προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα άνεσης, ασφάλειας και πρακτικότητας χωρίς να παραβλέπουμε τις προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες που έχει στη διάθεση του οδηγός. 
Στους κινητήρες, ο νέος EcoBlue των 2,0λτ. προσφέρεται σε εκδόσεις με ισχύ 105 – 185 ίππων, σε συνδυασμό με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο, επιτυγχάνοντας μέση κατανάλωση από 7,2λτ./100χλμ. με βάση το πρότυπο WLTP. 
Μάλιστα, οι υβριδικές εκδόσεις «mHEV» (mild Hybrid Electric Vehicle) του νέου Transit, χάρη στην ύπαρξη μιας βοηθητικής γεννήτριας που αναλαμβάνει να ανακτά ενέργεια που αποθηκεύεται σε μπαταρία λιθίου 48V, μειώνουν ακόμη περισσότερο το Συνολικό Κόστος Χρήσης του. 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)