Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σημαντικά τροποποιημένο σχεδιαστικά και με πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας το εσωτερικό του νέου Daily.

Αναλόγως της έκδοσης, το Daily Van είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία έως και 19,6κ.μ.!

Iveco Daily

18.854 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Η νέα γενιά του Iveco Daily συνεχίζει σε αμείωτους ρυθμούς την εντυπωσιακή εμπορική πορεία των προκατόχων της. Με σαφείς αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς σε σχέση με τον προκάτοχο του και κυρίως σε ζητήματα που άπτονται της άνεσης των επιβατών, της οδικής ασφάλειας και της υποβοήθησης του έργου του οδηγού, το νέο Daily έχει να επιδείξει έναν πληρέστατο εξοπλισμό ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, σε επίπεδο που παραπέμπει άμεσα σε πολυτελή επιβατικά οχήματα. 
Πέραν της σημαντικά τροποποιημένης σχεδίασης αμαξώματος και εσωτερικού, το Daily διατηρεί τις εντυπωσιακές μεταφορικές του δυνατότητες καθώς είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με μεικτό βάρος έως 7,2t. γεγονός που του επιτρέπει να υποστηρίξει στο εσωτερικό του φορτία με όγκο έως και 19,6 κ.μ.(!) ή βάρος σχεδόν 4,0t. στις εκδόσεις Van. 
Τέλος, η γκάμα των μηχανικών του συνόλων περιλαμβάνει πετρελαιοκινητήρες 2,3 ή 3,0λτ. με απόδοση από 116 – 210 ίππους και μέγιστη ροπή έως 470 Nm, ενώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε τις εκδόσεις Natural Power με καύσιμο το φυσικό αέριο καθώς και τις, πολυαναμενόμενες ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του μοντέλου με κινητήρα απόδοσης 80 kW (110 ίπποι περίπου). 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)