Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εντυπωσιακός σχεδιαστικά με και κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Sprinter.

Αναλόγως της έκδοσης, το Sprinter Van μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του φορτία βάρους έως και 3,0t. περίπου!

Mercedes-Benz Sprinter

18.849 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Το –κορυφαίο σε πωλήσεις- Μεγάλο Van της ελληνικής αγοράς, αποτελεί τον ορισμό της αποδοτικότητας και της… νέας τάξης πραγμάτων που ισχύει πλέον στον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, σε τομείς όπως η αποδοτικότητα, η δυνατότητα κάλυψης πολλαπλών χρήσεων, η διαδραστικότητα / συνδεσιμότητα με το περιβάλλον και εξωτερικές πηγές δεδομένων, κ.ά. Διαθέσιμο σε εκδόσεις με μήκος αμαξώματος από 5,28 – 7,37μ., το Sprinter προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος από 2,61 – 4,71μ. και όγκο από 7,8 – 17,0κ.μ. 
Με δυνατότητα μετάδοσης της κίνησης στους εμπρός, τους πίσω ή και τους τέσσερις τροχούς, το Sprinter Van προσφέρεται με μεικτό βάρος από 3,0 – 5,5t. και μπορεί να υποστηρίξει φορτία βάρους έως 2,99t. ή να έλξει trailers βάρους έως 2,0t. 
Σε ότι αφορά στους κινητήρες, επιλογές 2,2 ή 3,0(V6) λτ., αποδίδουν ισχύ από 114 – 190 ίππους και συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων (ECO Gear) ή αυτόματα 7 ή 9(!) σχέσεων, διασφαλίζοντας μέση κατανάλωση καυσίμου από τα 6,9λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από τα 182 g/km. 
Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως σύντομα, θα λανσαριστούν και στην Ελλάδα οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις «eSprinter». 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)