Ο βραζιλιάνος σχεδιαστής Douglas Fim φιλοτέχνησε ένα πρωτότυπο Pick-Up με το λογότυπο της Citroen.

Ματιές στο μέλλον!

Ο Όμιλος PSA (Peugeot – Citroen) έχει ανακοινώσει πως μέχρι το 2021 θα παρουσιάσει ένα νέο Pick-Up και ήδη, τα σχεδιαστήρια πολλών ευφάνταστων καλλιτεχνών ανά τον κόσμο έχουν πάρει… φωτιά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τον Όμιλο PSA μέσα στο 2016, δια στόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου του, κ. Carlos Tavares, μέσα στην επόμενη 5ετία (έως το 2021), αναμένεται να λανσαριστούν 26 νέα μοντέλα από τις εταιρείες Citroen & Peugeot, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και οκτώ (8) ελαφρά επαγγελματικά.
Σε αυτά συγκαταλέγεται και ένα νέο μοντέλο για την κατηγορία των Pick-Up, το οποίο θα κατασκευάζεται στην νέα γραμμή παραγωγής του Ομίλου που θα δημιουργηθεί στην Τυνησία και θα αρχίσει να λειτουργεί μέσα στο 2018.
Σύμφωνα με τις… φήμες που έκτοτε έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κατά πάσα πιθανότητα, το μελλοντικό Pick-Up που θα διατεθεί με το λογότυπο της Peugeot ή της Citroen, θα βασίζεται στο Toyota Hilux, δεδομένης και της συνεργασίας της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας με τον Όμιλο PSA, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι περισσότερο.
Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παραπάνω, έχουν ήδη ωθήσει διάφορους σχεδιαστές ανά τον κόσμο στην δημιουργία ευφάνταστων πρωτότυπων οχημάτων της κατηγορίας των Pick-Up με το λογότυπο των δύο γαλλικών εταιρειών.
Η πιο πρόσφατη πρόταση προέρχεται από τον βραζιλιάνο σχεδιαστή Douglas Fim, ο οποίος επιμελήθηκε ένα τέτοιου είδους όχημα με το λογότυπο της Citroen.
Φυσικά, δεν μπορούμε να επεκταθούμε περαιτέρω σε ζητήματα που αφορούν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά καθώς, κάτι τέτοιο θα ήταν ανούσιο ωστόσο, το τελικό συνολικό αποτέλεσμα είναι στα σίγουρα εξαιρετικό.
 

Advertisement