Στις 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης 77 ολοκαίνουργιων Fiat Fullback.

Ο στόλος της ΔΕΗ εμπλουτίστηκε με 77 νέα Fiat Fullback 4x4.

Από αριστερά Καυμενάκης Φώτης (Διευθυντής Διαχείρισης Στόλου ΔΕΗ) & Γιώργος Μπακόπουλος (Δ/νων Σύμβουλος FCA Greece).

Με 77 νέα Fiat Fullback η ΔΕΗ

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ενίσχυσε πρόσφατα τον στόλο της με 77 διπλοκάμπινα Fiat Fullback 4x4.

 
Στις 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης 77 ολοκαίνουργιων Fiat Fullback από  τον επίσημο διανομέα Fiat Professional Σφακιανάκης ΑΕΒΕ παρουσία και υψηλόβαθμων στελεχών της Εισαγωγικής εταιρίας Fiat Chrysler Automobiles Greece SA. Η αγορά από τη ΔΕΗ έγινε με σκοπό την άμεση ενίσχυση του υποστηρικτικού έργου των ηλεκτροπαραγωγών μονάδων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ανά την Ελλάδα.

Σημειώνουμε πως, το Fullback αποτελεί την πρόταση της Fiat Professional στην κατηγορία των Pick-Up, έχοντας στη φαρέτρα του τον turbo diesel κινητήρα χωρητικότητας 2,4 λτ. με ισχύ 150 και 180 ίππων, που συνδυάζεται είτε με 6άρι μηχανικό, είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης Super-Select με περιστροφικό επιλογέα και τη δυνατότητα κλειδώματος του πίσω αλλά και του κεντρικού διαφορικού. Επίσης, ο «εργάτης» της Fiat mπορεί να μεταφέρει 1 τόνο ωφέλιμο φορτίο, ενώ η ικανότητα ρυμούλκησής του φτάνει τους 3,1 τόνους. 
 
Αξίζει να αναφερθεί πως το μοντέλο της Fiat προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε δύο αμαξώματα Extended Cab και Double Cab, συνοδευόμενα από 8ετή εγγύηση με τις τιμές να ξεκινούν από τις 23.600 ευρώ.

Κλείνουμε με τις δηλώσεις του κου Γιώργου ΜπακόπουλουΠροέδρου & Διευθύοντα Συμβούλου της FCA Greece«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Fiat Professional, η επιλογή της ΔΕΗ, να εμπλουτίσει το εξαιρετικά απαιτητικό και υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες μεταφορικό/υποστηρικτικό  της έργο, με τα ολοκαίνουργια Pick-Up Fullback. Είμαστε βέβαιοι ότι τα οχήματα αυτά με το κορυφαίο στην κατηγορία σύστημα 4-κίνησης, το εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης και την απαράμιλλη ανθεκτικότητα, θα αποτελέσουν πολύτιμους συνεργάτες του εξειδικευμένου προσωπικού του Οργανισμού».

 

ΑΓΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fiat - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ