Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Με τεχνολογία Enliten στα ελαστικά μεγάλων αποστάσεων, η Bridgestone

Με τεχνολογία Enliten στα ελαστικά μεγάλων αποστάσεων, η Bridgestone

6.505 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2024)

- Έχει σχεδιαστεί για μειωμένη αντίσταση κύλισης & μειωμένη φθορά
- Με Wet B και Fuel Α (στην ετικέτα) μειώνει το κόστος και τις εκπομπές CO2
- Μεγαλύτερες δυνατότητες αναγόμωσης & RFID αισθητήρες, στα πλεονεκτήματα
- Bridgestone Fleetcare λέγεται η σουίτα λύσεων για λειτουργίες στόλου

Η νέα σειρά ελαστικών Bridgestone Ecopia αφορά υπευθύνους στόλων οχημάτων που επιδιώκουν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση καυσίμου και να ενισχύσουν τη συνολική αξία ιδιοκτησίας.

Έχει σχεδιαστεί για μειωμένη αντίσταση κύλισης & μειωμένη φθορά

Η σειρά Ecopia Enliten, μέρος της οικογένειας ελαστικών μεγάλων αποστάσεων της Bridgestone, έχει σχεδιαστεί για μειωμένη αντίσταση κύλισης (όλο το χρόνο) και κατ` επέκταση μειωμένη φθορά (με προφανή οικονομικά οφέλη για τον ιδιοκτήτη του βαρέως οχήματος ή τον υπεύθυνο εταιρικού στόλου οχημάτων που κυνηγά το «αποτέλεσμα»).

Αυτή η νέα σειρά σηματοδοτεί την πρώτη χρήση της τεχνολογίας Enliten σε ελαστικά φορτηγών Bridgestone. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Enliten αφορά ένα συνδυασμό τεχνολογιών, που παρέχει κορυφαία ασφάλεια, εξαιρετική απόδοση ελαστικών, βελτιωμένα χαρακτηριστικά βιωσιμότητας και μειωμένο κόστος ιδιοκτησίας (ΤCO), ενώ παράλληλα κάνει τα ελαστικά έτοιμα και για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των EV οχημάτων (ηλεκτροκίνητα).

Με Wet B και Fuel Α (στην ετικέτα) μειώνει το κόστος και τις εκπομπές CO2

Τech Talk. Το Enliten της Ecopia χρησιμοποιεί τεχνολογίες που περιλαμβάνουν σχέδια χαμηλών ενεργειακών μοτίβων και ενώσεις υψηλής απόδοσης που επικεντρώνονται στην απόδοση καυσίμου και μια νέα κατασκευή σπειροειδούς ιμάντα σε ελαστικά χαμηλού προφίλ Ecopia Steer Enliten που αυξάνουν την ισχύ στις στροφές και βελτιστοποιούν την κατανομή πίεσης για βελτίωση της διάρκειας ζωήςτων ελαστικών.

Ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με την Bridgestone, η σειρά Ecopia Enliten παρέχει απόδοση που μειώνει το κόστος και τις εκπομπές CO2. Τα ελαστικά έχουν σήμανση Α στην ευρωπαϊκή ετικέτα στην αντίσταση κύλισης, με 12% μείωση αντίστασης κύλισης στον κινητήριο άξονα και 8% μείωση στον άξονα διεύθυνσης σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά τους. Η διάρκεια φθοράς του Ecopia Enliten είναι επίσης πολύ βελτιωμένη σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά του, με 40% περισσότερα χιλιόμετρα στον άξονα διεύθυνσης και έως και 6% περισσότερα χιλιόμετρα στον κινητήριο άξονα.

 

Με Wet B (ετικέτα με Β σε πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα) και σήμανση 3PMSF, η σειρά Ecopia Enliten είναι κατάλληλη για μεγάλες μεταφορές όλων των εποχών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Μεγαλύτερες δυνατότητες αναγόμωσης & RFID αισθητήρες, στα πλεονεκτήματα

Σημαντικό το ότι, το ελαστικό έχει κατασκευαστεί με ένα στιβαρό περίβλημα για μεγαλύτερη αναγομωσιμότητα και το ότι η νέα σειρά Ecopia είναι ήδη εξοπλισμένη με RFID και είναι έτοιμη να τοποθετηθεί με αισθητήρες στα ελαστικά (για άμεση και καλύτερη πληροφόρηση οδηγού και υπευθύνου στόλου).

Bridgestone Fleetcare λέγεται η σουίτα λύσεων για λειτουργίες στόλου

Τα ελαστικά Ecopia Steer Enliten και Ecopia Drive Enliten είναι διαθέσιμα στις ξένες αγορές, σε μέγεθος 315/70 R22,5. Το Ecopia Trailer Enliten θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη του 2024 για να ολοκληρώσει τη σειρά.

Τα ελαστικά θα είναι επίσης διαθέσιμα ως μέρος του Bridgestone Fleetcare (η σουίτα λύσεων που συνδέει προϊόντα, δεδομένα, τεχνολογία και υπηρεσίες για λειτουργίες στόλου).

Για το κλείσιμο κρατήσαμε και ένα σημαντικό tip
από υψηλόβαθμα στελέχη της Bridgestone. Η χρήση νέων ελαστικών Ecopia, από έναν μέσο ευρωπαϊκό στόλο οχημάτων μεγάλων αποστάσεων θα είναι σε θέση να μειώσει περαιτέρω τις εκπομπές CO2 κατά 192 μετρικούς τόνους ετησίως.