Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μεγάλα Vans για κοντινές ή μακρινές διανομές (+vids)

Μεγάλα Vans για κοντινές ή μακρινές διανομές (+vids)

70.014 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2021)

Δείτε 8 Μεγάλα Vans μεικτού βάρους 2,8 – 7,0 τόνων. Οχήματα για «last-mile» διανομές. Εργαλεία δουλειάς που δίνουν λύσεις και για υπεραστικές μεταφορές.

Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι η κατηγορία των μεγάλων Vans -και όχι άδικα- καθώς αυτά μπορούν να ανταποκριθούν στις δύσκολες συνθήκες των αστικών διανομών, ακόμα και των λεγόμενων «last-mile» παραδόσεων. Την ίδια στιγμή, χάρη στις αυξημένες μεταφορικές τους δυνατότητες, μπορούν να πραγματοποιούν μικρά ή και μεγαλύτερα ταξίδια, αρκετά έξω από το περιβάλλον των πόλεων.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »

Αυτός ο υβριδικός τους χαρακτήρας τα καθιστά ουσιαστικά μια εναλλακτική επιλογή έναντι των ελαφρών φορτηγών, ειδικά στις κορυφαίες τους εκδόσεις που ξεπερνούν κατά πολύ το σύνηθες μεικτό βάρος των 3,5 τόνων. Ακόμα, οι αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες περιορίζουν το μεταφορικό κόστος των επιχειρήσεων, καθώς το ίδιο φορτίο μεταφέρεται σε λιγότερα δρομολόγια.

Τα καλύτερα Van & Pick-Up: Top 10 της αγοράς!

Επιπλέον, συγκριτικό πλεονέκτημα των μεγάλων Vans έναντι των μικρών φορτηγών είναι το πλήθος των εκδόσεων τους, μια ποικιλία επιλογών τόσο ευρεία, που συχνά μπορεί να αποτελέσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τον επαγγελματία, ο οποίος το μόνο σίγουρο είναι πως τελικά θα βρει την έκδοση εκείνη που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες της επιχείρησής του.

Ο κάθε υποψήφιος αγοραστής έχει να διαλέξει ανάμεσα στον συνδυασμό μήκους και ύψους του αμαξώματος, στον τρόπο μετάδοσης της κίνησης και στον βέλτιστο κινητήρα, με τις επιλογές πλέον να περιλαμβάνουν σιγά σιγά και τις ηλεκτρικές εκδόσεις. Φυσικά, μια απόφαση πρέπει να παρθεί για το επίπεδο εξοπλισμού, για τα εξαρτήματα που θα φέρει ο χώρος φόρτωσης, όπως και για το …χρώμα.

Τα ασφαλή Vans προβλέπουν τον κίνδυνο!

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που η συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει ορισμένα από τα θρυλικότερα μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας, πολλά από τα οποία πρωταγωνιστούν επί σειρά δεκαετιών.

Τέτοια είναι και τα μεγάλα Vans που επιλέξαμε για εσάς και τα οποία σας παρουσιάζουμε με γνώμονα τις εκδόσεις αμαξώματος και τις μεταφορικές τους δυνατότητες. Και επειδή μας αρέσει να σας κακομαθαίνουμε, για το κάθε ένα υπάρχει μπόνους ένα βίντεο παρουσίασης. Ας τα γνωρίσουμε ένα προς ένα…
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »