Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Mercedes-Benz Sprinter City 75, απέσπασε τον τίτλο του «Mini-Bus of the Year 2019».

Μεγάλη διάκριση για το Sprinter City 75

2.817 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2019)

Το νέο Mercedes-Benz Sprinter City 75, απέσπασε τον τίτλο του «International Mini-Bus of the Year 2019», επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική εικόνα του σε όλους τους τομείς.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου «Minibus Euro Test» που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, τα μέλη της κριτικής επιτροπής επέλεξαν τελικά το νέο Mercedes-Benz Sprinter City 75, ως το «International Mini-Bus of the Year 2019» επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική εικόνα του νέου Mini-Bus με χαμηλό δάπεδο που εξέλιξε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.
Μεταξύ των στοιχείων που κέρδισαν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής συγκαταλέγεται η εξαιρετική χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού για την συγκεκριμένη έκδοση του Sprinter, που διασφαλίζει άνετους χώρους για έως και 38 επιβάτες καθώς και ο νέος πίσω άξονας του μοντέλου που μπορεί να υποστηρίξει σημαντικά υψηλότερα φορτία.
Παράλληλα, το νέο Sprinter City 75 διακρίνεται και για την καλαίσθητη και λειτουργική σχεδίαση του αμαξώματος του, με το πανοραμικό εμπρός παρμπρίζ που εκτείνεται αρκετά προς τα πάνω, εκτός του ότι προσφέρει αυξημένη ορατότητα σε όλους τους επιβάτες, διασφαλίζει και μια εξαιρετική θέση για την σχετική ταμπέλα / οθόνη με τον προορισμό του δρομολογίου.
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε τις πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες που το νέο Sprinter City 75 υιοθετεί όπως τα διάφορα ηλεκτρονικά συστήματος ασφάλειας (ESP, Crosswind Assist, Active Brake Assist κ.ά.) αλλά και το βοηθητικό σύστημα πέδησης με απόδοση 350 Nm.