Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Λίγους μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση της, η Mercedes-Benz έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα της νέας γενιάς του Sprinter.

Μια πρώτη ματιά στο νέο Sprinter!

2.446 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2017)

Στο πλαίσιο της διεθνούς εκθέσεως NACV στην Ατλάντα (ΗΠΑ), η Mercedes-Benz αποκάλυψε την πρώτη εικόνα της νέας γενιάς του Sprinter που θα λανσαριστεί στην Ευρώπη μέσα στο 1ο 6μηνο του 2018.

Στο πλαίσιο της κορυφαίας έκθεσης για τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων στην αγορά των ΗΠΑ, της «NACV» (North American Commercial Vehicle Show), που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στην Ατλάντα, η Mercedes-Benz αποκάλυψε ένα προσχέδιο με… πολλαπλές λεπτομέρειες, της νέας γενιάς του Sprinter.
Με την επίσημη παρουσίαση στην ΕΕ της νέας -3ης- γενιάς του κορυφαίου ελαφρού επαγγελματικού της γερμανικής εταιρείας , να αναμένεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018, ήταν καιρός να αρχίσουν οι «διαρροές» από το στρατόπεδο της Mercedes-Benz.
Με βάση τα όσα αποκαλύπτει για τη σχεδίαση του νέου Sprinter το πρώτο σχέδιο που δημοσίευσε η Mercedes-Benz, είναι σαφές πως η εξωτερική εικόνα του μοντέλου αλλάζει σημαντικά σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.
Μια από τις χαρακτηριστικότερες αλλαγές είναι φυσικά ο νέος προφυλακτήρας και η νέα μάσκα ενώ την ίδια στιγμή, αλλαγές παρατηρούνται και στην μορφή του καλύμματος του κινητήρα και των θόλων των τροχών.
Επιπρόσθετα, η πιο σημαντική διαφοροποίηση εστιάζεται στα φωτιστικά σώματα που πλέον είναι οριζόντια, με πιο δυναμικό σχήμα και μικρότερα σε διαστάσεις.
Σύμφωνα με τα όσα έχει επίσης ανακοινώσει μέχρι στιγμής η Mercedes-Benz, το νέο Sprinter θα ενσωματώνει πλήρως τις… αξίες της νέας στρατηγικής «adVANce» που η εταιρεία παρουσίασε το περασμένο φθινόπωρο (2016).
Όπως είναι φυσικό, πέραν της σχεδίασης του, το νέο Sprinter αναμένεται να είναι σημαντικά αναβαθμισμένο σε ότι αφορά στα συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού που ενισχύουν την ενεργητική ασφάλεια και την άνεση που προσφέρει το όχημα κάτω από όλες τις συνθήκες. Παράλληλα, θα υιοθετεί σημαντικές λύσεις που θα ενισχύουν τις υπηρεσίες που προσφέρει σε μια επιχείρηση αναφορικά με την αποδοτικότητα της.
Τέλος, η Mercedes-Benz κάνει λόγο για σαφή ενίσχυση και της γκάμας των εκδόσεων του, γεγονός που θα το καθιστά ακόμη πιο ικανό να ανταποκριθεί σε ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών όλων των τύπων.
Σε συνέχεια όλων των παραπάνω, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το Mercedes-Benz Sprinter έχει να επιδείξει περισσότερες από 3,3 εκ. πωλήσεις, σε 130 χώρες, από την παρουσίαση της πρώτης γενιάς του (1995), ενώ είναι σαφέστατα το πιο επιτυχημένο εμπορικά, ελαφρύ επαγγελματικό της εταιρείας.
Σε ότι αφορά την πορεία του μέσα στο 2017, για το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου έχει να επιδείξει πωλήσεις της τάξης των 96.200 μονάδων, βελτιώνοντας σημαντικά τις περυσινές του επιδόσεις (95.100 οχήματα).