Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πόσο καλοί είναι οι εκπρόσωποι της κατηγορίας στις... μανούβρες;

Mini Vanettes που τους κόβει πολύ!

Mini Vanettes: Οι βασιλιάδες της μανούβρας

40.280 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Συγκεντρώνουμε τον κύκλο στροφής όλων των Mini Vanettes και σε συνδυασμό με το μήκος τους εντοπίζουμε τους πραγματικούς βασιλιάδες της μανούβρας.

Τα οχήματα της κατηγορίας των Mini-Vanettes αποτελούν μια από τις βασικότερες επιλογές οχημάτων για επαγγελματική χρήση εντός των πόλεων.
 
Πρόκειται για διασκευές των 3θυρων ή 5θυρων εκδόσεων των αντίστοιχων επιβατικών μοντέλων, στα οποία έχει αφαιρεθεί η πίσω σειρά καθισμάτων, προκειμένου να διασφαλιστεί ένας μεγάλος σε διαστάσεις και εύκολα προσβάσιμος χώρος φόρτωσης, ενώ οι εξωτερικές διαστάσεις παραμένουν εξαιρετικά περιορισμένες.

Και ακριβώς επειδή η ευελιξία είναι το βασικό ζητούμενο για οχήματα πόλης, συγκρίνουμε τον κύκλο στροφής των εκπροσώπων της κατηγορίας, αναζητώντας την κορυφαία επίδοση.

Ο κύκλος στροφής έχει δύο μεγέθη μέτρησης, είτε από πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο, που αναδεικνύει την ικανότητα του οχήματος σε επιτόπιες στροφές (όπου αυτές επιτρέπονται), είτε από τοίχο σε τοίχο, νούμερο ελαφρώς μεγαλύτερο καθώς επηρεάζεται από το μήκος του προβόλου κάθε μοντέλου, που αναδεικνύει πόσο ικανό είναι το όχημα στις μανούβρες σε κλειστούς χώρους ή ανάμεσα από παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιο μοντέλο ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις του επαγγελματία σε αυτόν τον τομέα.