Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Δεν ξέρουμε αν θυμίζει τη Μύκονο το ομώνυμο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της Featherlite Coaches. Αυτό που ξέρουμε είναι πως το θέλουμε!
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δεν ξέρουμε αν θυμίζει τη Μύκονο το ομώνυμο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της Featherlite Coaches. Αυτό που ξέρουμε είναι πως το θέλουμε!

«Μύκονος»: το απόλυτο «γιοτ» επί τροχών (+vid)

179.528 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2022)

Με τη δεξιοτεχνία που απαιτείται στις θαλαμηγούς και αντλώντας έμπνευση από την αεροναυπηγική, η αμερικάνικη Featherlite Coaches κατασκευάζει το απόλυτο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, στο οποίο και χαρίζει το όνομα του νησιού της Μυκόνου!

Με έμπνευση από τη Μύκονο το απόλυτο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο!

  • «Mykonos» το νέο μοντέλο της Featherlite Coaches των 500 hp
  • Σε 3αξονικό πούλμαν Prevost με 4 slide-outs
  • High-end χώροι διαβίωσης
  • Master Bedroom & Bathroom (+WC)
 
Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά, πολυτελή και …ακριβά αυτοκινούμενα τροχόσπιτα του κόσμου φέρουν την υπογραφή της Featherlite Coaches, μιας εταιρείας που εδρεύει στο Σάφολκ της Βιρτζίνια και η οποία ξεκίνησε την πορεία της σχεδιάζοντας γιοτ (θαλαμηγούς), ένα στοιχείο που διατηρεί και στη φιλοσοφία των τροχοφόρων οχημάτων που κατασκευάζει, τα οποία επιπλέον στο εσωτερικό τους αντλούν έμπνευση και από τα «private-jet» αεροσκάφη!
 
Ένα από τα τελευταία πονήματα των ανθρώπων της εταιρείας, μας αφορά λίγο περισσότερο, καθώς φέρει την ονομασία «Μύκονος» (Coach 0447 “Mykonos”)! Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές τροχόσπιτο με 4 προεκτάσεις που έχει στηθεί πάνω στο 3αξονικό σασί πούλμαν της καναδικής εταιρείας Prevost, που αποτελεί μέλος του Volvo Group, από το οποίο άλλωστε προέρχεται και ο Volvo D13 κινητήρας των 500 ίππων.


Το τριαξονικό πούλμαν της Prevost (Volvo Group) μετατρέπεται στο απόλυτο σπίτι επί τροχών.

Το τριαξονικό πούλμαν της Prevost (Volvo Group) μετατρέπεται στο απόλυτο σπίτι επί τροχών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το full-extra κόκπιτ

Ο οδηγός του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου της Featherlite έχει στη διάθεσή του ένα ψυχόμενο και θερμαινόμενο κάθισμα με αερόσουστες, ενώ ο συνοδηγός είναι ακόμα πιο «άρχοντας» καθώς σε αυτόν προσφέρονται και υπηρεσίες μασάζ.
 
Κατά τα λοιπά, στο κόκπιτ υπάρχει φυσικά σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού, όπως και δύο οθόνες αφής 10 ιντσών. Προσφέρονται ακόμα σύστημα πλοήγησης, έγχρωμη κάμερα οπισθοπορείας, προηγμένο ηχοσύστημα, πλήθος υποδοχών σύνδεσης συσκευών, πλευρική κάμερα, πακέτο ορατότητας 360ο και πολλά (μα πάρα πολλά) ακόμα. Ας περάσουμε, όμως, εκεί που υπάρχει το πραγματικό ενδιαφέρον: στον χώρο διαβίωσης…

Τέτοιο σαλόνι ούτε στο σπίτι

Οι συνολικά 4 προεκτάσεις (slide-outs) προσδίδουν σημαντική ευρυχωρία στον χώρο διαβίωσης, στον οποίο έχει γίνει προσεκτική χρήση ποιοτικών υλικών, με το τελικό αποτέλεσμα να θυμίζει -σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας- το νησί της Μυκόνου.
 
Στο σαλόνι έχουν τοποθετηθεί πολυτελή πλακάκια βινυλίου, ενώ τα πλήρως ηλεκτρικά σκίαστρα παραθύρων παρέχουν ιδιωτικότητα. Ο καναπές μετατρέπεται σε αερόστρωμα πλήρους μεγέθους για να φιλοξενήσει επισκέπτες ή παιδιά. Προσφέρεται μια ευρύχωρη τραπεζαρία, ενώ η μπροστινή 2η τραπεζαρία κρύβει έναν εύχρηστο χώρο εργασίας με ενσωματωμένο συρτάρι φορητού υπολογιστή και εκτυπωτή. Highlight αποτελεί η 65άρα τηλεόραση Samsung QLED 4K HDTV που αναπτύσσεται από ένα ενσωματωμένο πάνελ οροφής. Η ψυχαγωγία περιλαμβάνει επίσης ηχοσύστημα της Sonos, Apple TV και XBox One, ενώ υπάρχουν και δύο δορυφορικά πιάτα.
 
Πλήρως εξοπλισμένη είναι και η κουζίνα του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου, όπου συναντάμε πάγκους εργασίας, μεγάλο νεροχύτη. Ο ψυγειοκαταψύκτης και το πλυντήριο πιάτων είναι της εταιρείας Fisher & Paykel, ο φούρνος μικροκυμάτων της Viking, ενώ υπάρχουν και επαγωγικές εστίες για μαγείρεμα. Το παρών δίνει και μια ασύρματη σκούπα της γνωστής Dyson.

Συνέχεια του άρθρου >>>