Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Trigano Randger 560, βασίζεται στη νέα γενιά του Ford Transit με σύστημα τετρακίνησης «Intelligent All Wheel Drive» από τη Ford.

Νέα AWD τροχόσπιτα με βάση το Transit

3.406 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2017)

Μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, η Trigano, βασίστηκε στο νέο Ford Transit AWD για την εξέλιξη του νέου «Randger 560»!

Η εξαιρετική νέα γενιά του Ford Transit με σύστημα μετάδοσης της κίνησης σε όλους τους τροχούς «AWD» (Intelligent All Wheel Drive), αποτελεί τη βάση για την εξέλιξη του νέου αυτοκινούμενου της Trigano με την ονομασία «Randger 560», το οποίο μάλιστα συνοδεύεται και από πενταετή εγγύηση από την Ford.
Υιοθετώντας πολλαπλές από τις κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες της Ford όπως τα συστήματα SYNC 3, Adaptive Cruise Control, Traffic Sign Recognition, Pre-Collision Assist λειτουργία Pedestrian Detection, Side Wind Assist καθώς και τον εξαιρετικό νέο πετρελαιοκινητήρα Ford EcoBlue των 2,0λτ. με ισχύ 170 ίππων, το νέο Trigano Randger 560 συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων προτάσεων της κατηγορίας για αυτούς που επιθυμούν ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με δυνατότητα κίνησης ακόμη και σε εκτός δρόμου διαδρομές.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως η Ford διαθέτει σε ετήσια βάση περίπου 7.000 οχήματα για τον κλάδο των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, μια αγορά που εμφανίζει αύξηση πωλήσεων κατά 18% σε σχέση με πέρυσι.
Χάρη στο σύστημα «AWD» της Ford, το νέο μοντέλο της Trigano είναι σε θέση να ανταποκριθεί με άνεση στις ανάγκες κίνησης σε εκτός δρόμου διαδρομές και σε εδάφη με περιορισμένο συντελεστή πρόσφυσης.
Μέσω της λειτουργίας Auto Mode, το σύστημα AWD της Ford είναι σε θέση να μεταφέρει αυτόματα, έως και το 50% της ροπής του κινητήρα και στους εμπρός τροχούς του οχήματος, όταν ανιχνευθεί το ενδεχόμενο απώλειας πρόσφυσης των –κινητήριων- τροχών του πίσω άξονα. Παράλληλα, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει και το επιλεκτικό κλείδωμα της αναλογίας ανά πάσα στιγμή, σε ακόμη πιο απαιτητικές διαδρομές.