Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε. ανακοίνωσε την συμφωνία για αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των ελαστικών της Kenda…

…. αλλά και της Sonar τόσο για την ελληνική αγορά όσο και τις υπόλοιπες αγορές των Βαλκανίων.

Νέα ελαστικά Kenda και Sonar από την Θεοχαράκης Α.Ε.

2.193 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2015)

Η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε. αποτελεί πλέον τον επίσημο αντιπρόσωπο των ελαστικών των εταιρειών Kenda και Sonar τόσο για την ελληνική αγορά όσο και τις λοιπές αγορές των Βαλκανίων.

Με πολύχρονη και δυναμική παρουσία στον κλάδο των ελαστικών για όλους τους τύπους οχημάτων και μηχανημάτων, η εταιρεία Θεοχαράκης ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη της συνεργασίας της με δύο σημαντικές εταιρείες κατασκευής ελαστικών, τις Kenda Tires και Sonar Tires, των οποίων τα προϊόντα θα εισάγει και διανέμει αποκλειστικά, τόσο για την ελληνική αγορά όσο και τα Βαλκάνια.

Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως η εταιρεία Kenda έχει να επιδείξει κορυφαίες εγκαταστάσεις παραγωγής ελαστικών όλων των τύπων που πληρούν απόλυτα τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας ενώ, διακρίνονται για την αντοχή τους στις σκληρές καταπονήσεις. Παράλληλα, το ελκυστικό κόστος αγοράς τους, καθιστά τα προϊόντα της Kenda μια εξαιρετική επιλογή χάρη στην πολύ καλή σχέση τιμής – αξίας.

Αντίστοιχα, τα προϊόντα της εταιρείας Sonar πληρούν απόλυτα τις προδιαγραφές της ΕΕ ενώ έχουν να επιδείξουν πολλαπλές διακρίσεις και βραβεία (E-mark, DOT, ISO 9001, 14002, ETRTO κ.ά.).

Κάνοντας χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογικών καινοτομιών τόσο στο στάδιο της έρευνας όσο και της παραγωγής των ελαστικών της, η Sonar είναι σε θέση να προσφέρει προϊόντα με μεγάλη αντοχή και εξαιρετικό κράτημα κάτω από όλες τις συνθήκες τόσο για επιβατικά όσο και επαγγελματικά οχήματα.