Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Έδωσαν τα χέρια οι δύο ισχυροί άνδρες της Piaggio και της Foton Motor Group για την ανάπτυξη και κατασκευή μιας νέας σειράς ελαφρών επαγγελματικών.

Νέα επαγγελματικά Piaggio προ των πυλών

2.930 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2018)

Συμφωνία επετεύχθη ανάμεσα στον Όμιλο Piaggio και τον Όμιλο Foton Motor για την ανάπτυξη καινοτόμων μοντέλων στην αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Η τελική σύμβαση για την ανάπτυξη και κατασκευή μιας νέας σειράς ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων τεσσάρων τροχών, όπως προβλεπόταν από την προκαταρκτική συμφωνία που υπεγράφη στο Πεκίνο τον Σεπτέμβριο του 2017, υπεγράφη από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Piaggio & C. S.p.A. (PIA.MI), Roberto Colaninno, και τον Αντιπρόεδρο της Foton Motor Group και Πρόεδρο της Foton International, Chang Rui. Σημειώνεται μάλιστα πως τα τεχνικά παραρτήματα θα οριστικοποιηθούν εντός των επόμενων δύο μηνών.
 
Σε κάθε περίπτωση προβλέπεται η ανάπτυξη διαφορετικών τύπων οχημάτων σε μοντέλα mini pick-ups και mini van, προκειμένου να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις επαγγελματικής μετακίνησης, κατάλληλα για διαδρομές εντός πόλης και εξοπλισμένα με οικολογικούς κινητήρες τελευταίας γενιάς και με κορυφαίο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Υπογραμμίζουμε πως τα μοντέλα θα παρουσιαστούν σταδιακά στην αγορά μέσα στα επόμενα χρόνια ξεκινώντας από το 2020, μέσω ενός δικτύου διανομής που θα προσανατολίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη και όλοι οι τύποι οχημάτων θα έχουν ικανότητα μεταφοράς ωφέλιμου φορτίου έως 1,5 τόνο.