Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Νέα σειρά φορτηγών υψηλής αποδοτικότητας από τη DAF

Νέα σειρά φορτηγών υψηλής αποδοτικότητας από τη DAF

11.402 Επισκέψεις στο άρθρο

- «Efficiency Champion» ονομάζει τη σειρά της η DAF, δηλώνοντας την υψηλή αποδοτικότητα.
- Το νέο αμάξωμα θα είναι πιο αεροδυναμικό σύμφωνα με την DAF και θα «κόβει» σε κατανάλωση.
- Θα έχουν διαφορετική ρύθμιση κινητήρα, η οποία περιορίζει την κατανάλωση και τον θόρυβο.
- Θα δουλεύει και με καύσιμο από… λάδι μαγειρέματος!

«Efficiency Champion» ονομάζει τη σειρά της η DAF, δηλώνοντας την υψηλή αποδοτικότητα.

Έπειτα από εκτεταμένες δοκιμές, η νέα γενιά DAF XF 450 ονομάστηκε «Πράσινο Φορτηγό της Χρονιάς 2023» από τα κορυφαία γερμανικά εμπορικά περιοδικά VerkehrsRundschau και το Trucker. Ο λόγος ήταν η κορυφαία στον κλάδο χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και οι χαμηλές εκπομπές CO2.
 
Για να γιορτάσει αυτόν τον κατάλογο επιτευγμάτων, η DAF λανσάρει μια ειδική σειρά ονόματι «Efficiency Champion» της νέας γενιάς XD, XF, XG και XG+. Τα φορτηγά θα είναι διαθέσιμα με τους κινητήρες PACCAR MX-11 και MX-13 και σε διαφορετικές παραλλαγές καμπίνας.
 

Το νέο αμάξωμα θα είναι πιο αεροδυναμικό σύμφωνα με την DAF και θα «κόβει» σε κατανάλωση

Κάθε φορτηγό «Efficiency Champion» θα είναι εξοπλισμένο με ένα πλήρες φάσμα συστημάτων εξοικονόμησης καυσίμου, όπως το σύστημα ψηφιακής όρασης DAF (κάμερες αντί για καθρέφτες) και ένα πλήρες αεροδυναμικό πακέτο με σπόιλερ, ποδιές, φτερά και ειδικά διαμορφωμένο πάτωμα για βελτίωση της αυτονομίας. Θα «φοράει» επίσης ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης.
 
Σε συνδυασμό με το εξαιρετικά χαμηλό βάρος του και τα προηγμένα συστήματα, όπως το Adaptive Cruise Control, το οποίο μπορεί να προβλέψει την ταχύτητα των υπόλοιπων οχημάτων, το «Efficiency Champion» θα είναι το πιο αποδοτικό φορτηγό στην ιστορία της DAF.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Θα έχουν διαφορετική ρύθμιση κινητήρα, η οποία περιορίζει την κατανάλωση και τον θόρυβο

Η αποδοτικότητα θα είναι ακόμα καλύτερη με μια νέα γενιά λογισμικού κινητήρα, η οποία θα είναι επίσης διαθέσιμη ως ενημέρωση για όλα τα οχήματα νέας γενιάς DAF που έχουν ήδη παραδοθεί. Το νέο λογισμικό εγγυάται την αθόρυβη και ισορροπημένη λειτουργία του κινητήρα.
 

Θα δουλεύει και με καύσιμο από… λάδι μαγειρέματος!

Τα DAF XD, XF, XG και XG+ «Efficiency Champions» θα είναι εξοπλισμένα για να κινούνται με HVO - υδρογονοκατεργασμένο φυτικό έλαιο. Αυτή η τελευταία γενιά βιοκαυσίμων μπορεί να επιτύχει μειώσεις έως και 90% στις εκπομπές CO2 και συμβάλλει στο χαμηλό αποτύπωμα των οχημάτων νέας γενιάς της DAF.