Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Νέα συστήματα DAF για υπερκατασκευές!

17.996 Επισκέψεις στο άρθρο
Νέα συστήματα DAF για υπερκατασκευές!

-Αμαξώματα προσαρμοσμένα στα σασί των άκαμπτων φορτηγών
-Αύξηση του ωφέλιμου βάρος έως και 160 κιλά & νέες επιλογές οπών στις ράγες πλαισίου
-Προσαρμόζονται σχεδόν όλα τα εξαρτήματα του πλαισίου

Αμαξώματα προσαρμοσμένα στα σασί των άκαμπτων φορτηγών

Το πρόγραμμα «Plug & Play» της DAF Trucks για τα άκαμπτα φορτηγά της διευρύνεται, παρέχοντας τη δυνατότητα στον πελάτη, τον κατασκευαστή ή τον αντιπρόσωπο να επιλέγουν από κοινού προκαθορισμένες και προσαρμοσμένες επιλογές κατασκευής αμαξωμάτων στο σύστημα παραγγελιών της DAF.
Το πρόγραμμα, που παρουσιάστηκε πέρυσι, σχεδιάστηκε σε στενή συνεργασία με 25 κατασκευαστές αμαξωμάτων στην Ευρώπη και ο βασικός του στόχος είναι το «πάντρεμα» διαφορετικών τύπων αμαξώματος με το πλαίσιο της DAF όσο το δυνατόν πιο απλά. Το ζητούμενο, εξάλλου, είναι, μετά την τοποθέτηση του αμαξώματος στο πλαίσιο (χρησιμοποιώντας τις εργοστασιακά εγκατεστημένες μονάδες τοποθέτησης αμαξώματος), το αμάξωμα να είναι αμέσως έτοιμο για χρήση.
Το διευρυμένο πρόγραμμα «Plug & Play» λοιπόν περιλαμβάνει μια σειρά από καθολικές εργοστασιακές προετοιμασίες για όλους τους άλλους κατασκευαστές αμαξωμάτων - εκτός από τους 25 που ήδη συμμετέχουν – στις οποίες μπορούν να λάβουν χώρα πέντε ειδικές εφαρμογές οχημάτων: ανυψωτικά γάντζων, γερανοί, αναμικτήρες, καθώς και εξοπλισμός ανατροπής και φόρτωσης.
Ο διευθυντής άκαμπτων και επαγγελματικών φορτηγών της DAF Trucks, Cornelis van der Lee, δήλωσε σχετικά ότι: «Αυτές οι υπερκατασκευές αντιπροσωπεύουν περίπου το 90% της αγοράς αμαξωμάτων. Οι πελάτες και οι έμποροι μπορούν τώρα να συνεργαστούν με σχεδόν οποιονδήποτε κατασκευαστή αμαξωμάτων για να αποφασίσουν ποιες καθολικές προετοιμασίες πλαισίου εκ του εργοστασίου απαιτούνται για μια εξαιρετικά γρήγορη εγκατάσταση μιας υπερκατασκευής. Η DAF μπορεί να φροντίσει όχι μόνο για τις διαμορφώσεις των πλαισίων αλλά και για τη σωστή τοποθέτηση των συνδέσμων. Το αποτέλεσμα είναι πολύ μικρότεροι χρόνοι παράδοσης στη διαδικασία κατασκευής του αμαξώματος, γεγονός που με τη σειρά του ενισχύει την επιχειρησιακή ετοιμότητα των άκαμπτων φορτηγών DAF νέας γενιάς που παραγγέλθηκαν πρόσφατα».
 

Συνέχεια του άρθρου >>>