Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πιο εύκολη τη δουλειά των διαχειριστών στόλων κάνει η DAF Trucks, αναβαθμίζοντας τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας DAF Connect.

Αναβαθμισμένη διαχείριση στόλου από τη DAF Trucks

4.229 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2021)

Με νέα χαρακτηριστικά εμπλουτίζει την πλατφόρμα διαχείρισης στόλου που προσφέρει η εταιρεία, το DAF Connect, αναβαθμίζοντας την αποδοτικότητα του.

Η DAF Trucks αναβαθμίζει την online πλατφόρμα διαχείρισης στόλου (DAF Connect Fleet Management Platform), δημιουργώντας ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που επιτρέπει με ένα μόνο κλικ του ποντικιού, τη διαχείριση των συνδρομών της πλατφόρμας DAF Connect. Επιπλέον, η εν λόγω ανοικτή πλατφόρμα διασφαλίζει τώρα την εύκολη ενσωμάτωση λογισμικού τρίτων εταιρειών.
 
Η ολλανδική εταιρεία τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή της, πως όλα και περισσότερα φορτηγά της βγαίνουν από τις γραμμές παραγωγής, έχοντας στον εξοπλισμό τους την πλατφόρμα DAF Connect, η οποία προσφέρει στους διαχειριστές εύκολη πρόσβαση στη λειτουργία των οχημάτων, στην απόδοση των οδηγών και στο σύνολο των διαδικασιών logistics. Τα δεδομένα που λαμβάνονται συμβάλλουν στον περιορισμό του λειτουργικού κόστους και στην αύξηση του χρόνου που το φορτηγό είναι σε λειτουργία, προκειμένου να επιτυγχάνεται η βέλτιστη δυνατή αποδοτικότητα του κάθε οχήματος.,
 
Όπως προαναφέρθηκε, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα (DAF Connect Webshop) της πλατφόρμας, βοηθά τους μεταφορείς να διαχειρίζονται τις συνδρομές τους στο DAF Connect με ένα απλό κλικ. Έτσι, οι συμβάσεις μπορούν να επεκταθούν on-line με επιπρόσθετες υπηρεσίες, γεγονός που αυξάνει την ευχρηστία και την αποδοτικότητα. «Το ηλεκτρονικό κατάστημα διευκολύνει τη διαχείριση των συνδρομών. Ο πίνακας ελέγχου on-line δείχνει με μια ματιά ποιες εφαρμογές είναι διαθέσιμες για αγορά ή επέκταση», είπε σχετικά ο Jorg Wijnands, Διευθυντής Marketing στο DAF Connect.
 
Μια ακόμα καινοτομία είναι η ενίσχυση της ανοικτής πλατφόρμας DAF Connect Open, ώστε με βάση αξιόπιστες συνεργασίες μεταξύ επιλεγμένων τρίτων μερών (3rd party), το DAF Connect να υποστηρίζει τώρα την εύκολη ενσωμάτωση με τα υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης στόλου (FMS) και τα συστήματα διαχείρισης μεταφορών (TMS). Η πλατφόρμα DAF Connect Open επιτρέπει επίσης στους αξιόπιστους προμηθευτές διαχείρισης στόλου τρίτων εταιρειών, να ανακτούν δεδομένα απευθείας από το Connect. Αυτό μειώνει τον αριθμό των δαπανηρών μονάδων hardware στο όχημα και επιτρέπει την ενσωμάτωση plug-and-play, γεγονός που μειώνει το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας (TCO) για τους πελάτες της DAF Trucks