Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Νέα συστήματα ασφάλειας για τα Vans της Opel

24.064 Επισκέψεις στο άρθρο
Νέα συστήματα ασφάλειας για τα Vans της Opel

-Δυο εξωτερικές κάμερες & καθρέφτης υψηλής ευκρίνειας για Combo & Vivaro
-Αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 2 για το Movano

Δυο εξωτερικές κάμερες & καθρέφτης υψηλής ευκρίνειας για Combo & Vivaro

Πολύ περήφανοι φέρονται να είναι οι ιθύνοντες την OPEL με τα συστήματα υποβοήθησης & ασφάλειας των ανανεωμένων Vans τους, Combo, Vivaro και Movano, με τα δυο πρώτα να περιλαμβάνουν μέχρι και 18 βοηθήματα και το τρίτο να έχει 21 ADAS.
Πιο αναλυτικά, τα Combo και Vivaro διατίθενται με τεχνολογία Dynamic Surround Vision, δηλαδή δυο εξωτερικές κάμερες και έναν καθρέφτη υψηλής ευκρίνειας, που παρέχουν καλύτερη εικόνα, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευχέρεια των οχημάτων στους ελιγμούς. 
Έτσι, εδώ συνδυάζονται: μια κάμερα που βρίσκεται πάνω από τις πίσω πόρτες, άλλη μία κάτω από τον εξωτερικό καθρέφτη στην πλευρά του συνοδηγού και ένας καθρέφτης υψηλής ευκρίνειας. Κατά αυτόν τον τρόπο, η εικόνα πίσω από την περιοχή του οχήματος, αλλά και του πλευρικού τυφλού σημείου εμφανίζονται στον καθρέφτη οπισθοπορείας, επιτρέποντας ελιγμούς και στροφές με μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και με μειωμένο κίνδυνο για άλλα οχήματα, ποδηλάτες ή πεζούς.
Στον κατάλογο δε, των 18 ηλεκτρονικών βοηθημάτων – αρκετά εκ των οποίων είναι στάνταρ – αντικρίζουμε και συστήματα όπως τα Intelligent Speed Assist (για έλεγχο ταχύτητας), το Lane Keep Assist (για διατήρηση λωρίδας), το Advanced Emergency Braking (ενεργοποίηση φρεναρίσματος στο σενάριο κινδύνου), το Driver Attention Alert (για την περίπτωση που ο οδηγός είναι εξαντλημένος ή αφηρημένος), το Adaptive Cruise Control (για σταθερή ταχύτητα, με προσαρμογές στα δεδομένα του δρόμου) κ.ο.κ.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>