ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ποιο Μεγάλο Van έχει τον μεγαλύτερο όγκο φόρτωσης;

1.635 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2024)
Ποιο Μεγάλο Van έχει τον μεγαλύτερο όγκο φόρτωσης;

Ποιο Μεγάλο Van έχει τον μεγαλύτερο όγκο φόρτωσης;

  • Ποιο Μεγάλο Van έχει τον μεγαλύτερο όγκο φόρτωσης;
  • Ποιο Μεγάλο Van έχει τον μεγαλύτερο όγκο φόρτωσης;

- Αμαξώματα μήκους έως 7,5m για έως και 6 ευρωπαλέτες
- Κορυφαίο το Iveco Daily με σχεδόν 20 κυβικά μέτρα καρότσα!
- Ως και 18,4 κυβικά μπορεί να μεταφέρει το VW Crafter
- To νέο Fiat Ducato μπορεί να μεταφέρει έως 17 κυβικά μέτρα & 5 ευρωπαλέτες

Αμαξώματα μήκους έως 7,5m για έως και 6 ευρωπαλέτες

Τα Μεγάλα Vans αποτελούν τις κορυφαίες προτάσεις στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα σε ότι αφορά στις μεταφορικές τους δυνατότητες καθώς, ουσιαστικά οι εκδόσεις τους ξεφεύγουν από το όριο των 3,5t. με αρκετούς εκπροσώπους να περιλαμβάνουν επιλογές με μεικτό βάρους τους 4,2, 5,0, 5,5 ή και 7,0t.!
 
Διαθέσιμα με έως και 4 διαφορετικά μήκη αμαξώματος (από 5,1 – 7,5m) και με 2 – 3 επιλογές ως προς το ύψος της οροφής τους, είναι σε θέση να καλύψουν με άνεση τη μεταφορά από 4 έως και 6 ευρωπαλέτες.
 
Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι εφαρμογές / επιχειρηματικές δραστηριότητες που απαιτούν από τα οχήματα του στόλου να είναι σε θέση να μεταφέρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όγκο φόρτωσης, χωρίς το μέγιστο ωφέλιμο (που έτσι και αλλιώς σε οχήματα μεγάλου όγκου αμαξώματος όπου αυξάνεται παράλληλα και το απόβαρο) να παίζει τόσο σημαντικό ρόλο.
 
Ας δούμε λοιπόν υπό αυτό το πρίσμα, ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές της ελληνικής αγοράς, σε ότι αφορά στα Μεγάλα Vans με τον μεγαλύτερο ωφέλιμο όγκο φόρτωσης…
 

Κορυφαίο το Iveco Daily με σχεδόν 20 κυβικά μέτρα καρότσα!

Το Iveco Daily ξεχωρίζει ξεκάθαρα από τον ανταγωνισμό δεδομένου ότι αποτελεί ουσιαστικά ένα… ελαφρύ φορτηγό μεταμφιεσμένο σε Van!
 
Με μήκος αμαξώματος έως και 7,54m, το ιταλικό μοντέλο είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό του φορτία όγκου έως και 19,6κ.μ., με τη γκάμα του να περιλαμβάνει επιλογές με μήκος οχήματος από τα 5,1m και όγκο φόρτωσης από 7,3κ.μ. αντίστοιχα.
 

Ως και 18,4 κυβικά μπορεί να μεταφέρει το VW Crafter

Η μοναδική πρόταση της κατηγορίας που υπερβαίνει σε μήκος τα 7,0m (εκτός του Iveco Daily), είναι το VW Crafter (από 6,0 – 7,4μ.), γεγονός που του επιτρέπει να υποστηρίξει στο εσωτερικό του 4 – 6 ευρωπαλέτες και φορτία όγκου από 9,9 – 18,4κ.μ.
 

To νέο Fiat Ducato μπορεί να μεταφέρει έως 17 κυβικά μέτρα & 5 ευρωπαλέτες

Η νέα γενιά των Μεγάλων Vans του Ομίλου Stellantis (Fiat Ducato, Citroen Jumper, Opel Movano & Peugeot Boxer) καθώς και το «συγγενικό» νέο Toyota Proace Max που αναμένεται και στην ελληνική αγορά μέσα στους επόμενους μήνες, προσφέρουν τη δυνατότητα μεταφοράς από 3 – 5 ευρωπαλέτες ενώ, το μήκους έως και 6,4κ.μ. αμάξωμα τους σε συνδυασμό με τρεις επιλογές ως προς το ύψος της οροφής,, τους επιτρέπουν να μεταφέρουν φορτία μέγιστου όγκου από 10,0 έως και 17 κυβικών μέτρων.
 
Σε ότι αφορά τον μέγιστο ωφέλιμο όγκο φόρτωσης που μπορούν να προσφέρουν, η λίστα με όλα τα Μεγάλα Vans που είναι διαθέσιμα στην παρούσα φάση στην ελληνική αγορά, διαμορφώνεται ως εξής:
 

Συνέχεια του άρθρου >>>