Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ελαστικά πούλμαν-λεωφορείων, MICHELIN X COACH

6.842 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2024)
Ελαστικά πούλμαν-λεωφορείων, MICHELIN X COACH

-Υπόσχονται ασφάλεια με καλή πρόσφυση ακόμα και σε ανώμαλο έδαφος
- Είναι χαμηλής αντίστασης κύλισης (στοχεύουν σε λιγότερες εκπομπές ρύπων)
- Η MICHELIN ισχυρίζεται πως ανταποκρίνονται καλά σε συνθήκες 4 εποχών
- Οι τεχνολογίες Regenion και Infinicoil επιδιώκουν την ανάπτυξη ελαστικών νέας γενιάς

Τα ελαστικά MICHELIN X COACH, υπόσχονται ασφάλεια και καλή πρόσφυση και σε ανώμαλο έδαφος

Τα μεγάλα τους περιβλήματα μειώνουν την πιθανότητα ανάγκης επισκευής τους, σύμφωνα με την εταιρεία. Επίσης διαθέτουν αντοχή έως και 16% πάνω από την προηγούμενη γκάμα ελαστικών σχεδιασμένων για λεωφορεία. Η εταιρεία προσφέρει την δυνατότητα αναγόμωσης και αναχάραξης μειώνοντας σημαντικά το κόστος και αυξάνοντας την διάρκεια ζωής των ελαστικών.

Είναι χαμηλής αντίστασης κύλισης (στοχεύουν σε λιγότερες εκπομπές ρύπων)

Στον δρόμο που χάραξαν και άλλα ελαστικά στην γκάμα της εταιρείας έχοντας  θέσει ως στόχο την ελαχιστοποίηση της παραγωγής ρύπων διοξειδίου του άνθρακα χρησιμοποιούν την τεχνολογία χαμηλής αντίστασης κύλισης τόσο κατά την αναχάραξη όσο και την αναγόμωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η MICHELIN ισχυρίζεται πως ανταποκρίνονται καλά σε συνθήκες 4 εποχών

Είτε πρόκειται για παγετό και χιόνι είτε πρόκειται για ξηρασία η Michelin υποστηρίζει πως τα ελαστικά της ανταποκρίνονται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Δίνεται η δυνατότητα να τοποθετηθούν τόσο στον εμπρόσθιο όσο και στον οπίσθιο άξονα του λεωφορείου ενώ η εταιρεία προσφέρει και τα MICHELIN X COACH ΧD για επιπλέον πρόσφυση.

Οι τεχνολογίες Regenion και Infinicoil επιδιώκουν την ανάπτυξη ελαστικών νέας γενιάς

H τεχνολογία Infinicoil με ένα χαλύβδινο καλώδιο τυλιγμένο γύρω από την περιφέρεια του ελαστικού το καθιστά πιο σταθερό και συμπαγές σε όλη την διάρκεια της ζωής του ιδίως σε συνθήκες δύσκολης οδήγησης ή υψηλού φορτίου. Τέλος η τεχνολογία Regenion δίνει στο αυτοκίνητο πρόσφυση ανεξάρτητα με την ηλικία των ελαστικών, με νέες ραβδώσεις να εμφανίζονται παράλληλα με την φυσιολογική φθορά των ελαστικών. Σημαντικό είναι επίσης να τονιστεί ότι οι δύο μηχανικοί υπεύθυνοι για την τεχνολογία Regenion τιμήθηκαν με το βραβείο Ευρωπαίου εφευρέτη στην κατηγορία  της βιομηχανίας.