Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Panda Van είναι –μια ακόμη- πρόταση της Fiat Professional στα ελαφρά επαγγελματικά πόλης με κινητήρα φυσικού αερίου και χαμηλό Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας.

Παρά τις λιλιπούτειες διαστάσεις του, το Panda Van προσφέρει χώρο φόρτωσης με όγκο 1,0κ.μ. και ωφέλιμο φορτίο έως και 510 κιλών.

Τέλος, είναι η μοναδική πρόταση στα Mini-Vanettes της ελληνικής αγοράς που προσφέρεται και σε 4x4 εκδόσεις!

Νέες τιμές για το Fiat Panda Van

8.099 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Το ανανεωμένο Panda Van αποτελεί τη νέα πρόταση της Fiat Professional στα ελαφρά επαγγελματικά πόλης που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό σε πολλούς τομείς δεδομένου ότι, προσφέρεται ακόμη και σε εκδόσεις 4x4!

Με ιδιαίτερα περιορισμένες διαστάσεις αμαξώματος (μήκος 3,65μ.) και εντυπωσιακή ευελιξία εντός της πόλης (κύκλος στροφής 9,3μ.), το Fiat Panda Van αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ως όχημα μεταφοράς προϊόντων πάσης φύσεως σε αστικό περιβάλλον δεδομένου ότι, ο ωφέλιμος χώρος φόρτωσης του έχει μήκος 1.165 χλστ., πλάτος 1.220 χλστ. (1.020 χλστ. μεταξύ των θόλων) και ύψος 900 χλστ., όπου μπορούν να φιλοξενηθούν αντικείμενα συνολικού όγκου 1,0κ.μ.
Παράλληλα, αναλόγως της έκδοσης, με το μεικτό βάρος του οχήματος να κυμαίνεται από τους 1,44 – 1,54t., το ιταλικό Mini-Vanette είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους από 460 – 510 κιλά.
Σε συνδυασμό με την φινετσάτη και νεανική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, το Panda Van διακρίνεται και για τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει σε όλες τις εκδόσεις, χωρίς το κόστος αγοράς του να είναι ιδιαίτερα υψηλό, χάρη και στο Όφελος 2.500 ευρώ που προσφέρει στην παρούσα φάση η εταιρεία.
Ωστόσο, η εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας που το Fiat Panda Van επιδεικνύει για τον σύγχρονο επαγγελματία, διασφαλίζεται και από το ιδιαίτερα χαμηλό Κόστος Χρήσης που εξασφαλίζει, χάρη στους μικρούς σε κυλινδρισμό κινητήρες της γκάμας του. Μάλιστα, η Fiat Professional προσφέρει το Panda Van και σε έκδοση με καύσιμο το φυσικό αέριο (CNG), μειώνοντας ακόμη περισσότερο το λειτουργικό κόστος για τον ιδιοκτήτη του.
Πιο συγκεκριμένα, το Fiat Panda Van προσφέρεται στην βασική του έκδοση με έναν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,2 λτ. με απόδοση 69 ίππων και 102 Nm ροπής που εμφανίζει μέση κατανάλωση καυσίμου α0πό 5,8λτ./100χλμ.
Επιπρόσθετα, είναι διαθέσιμος και ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας Twin Air των 0,9λτ. (875 κ.εκ.) που διατίθεται είτε με καύσιμο την αμόλυβδη βενζίνη είτε με διπλό τύπο καυσίμου (βενζίνη/ φυσικό αέριο).
Στην πρώτη περίπτωση αποδίδει ισχύ 85 ίππων με μέση κατανάλωση από 5,7λτ./100χλμ. ενώ με καύσιμο το φυσικό αέριο αποδίδει ισχύ 80 ίππων με μέση κατανάλωση από 5,4kg/100χλμ., την ίδια στιγμή που οι εκπομπές CO2 περιορίζονται στα 97 g/km.
Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Fiat Panda Van που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό αξίζει να αναφέρουμε την ύπαρξη εκδόσεων και με σύστημα 4x4 καθώς και το γεγονός ότι βασίζεται σε πεντάθυρο αμάξωμα, γεγονός που συνεπάγεται την εύκολη πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης τόσο από την πίσω πόρτα όσο και τις δύο πλευρικές.
Τέλος, το Fiat Panda Van, συνοδεύεται από Εργοστασιακή Εγγύηση 5 ετών και αντίστοιχης διάρκειας Δωρεάν Οδική Βοήθεια ενώ, το κόστος αγοράς του, αναλόγως της έκδοσης (με ΦΠΑ και συμπεριλαμβανομένης του Οφέλους των 2.500 ευρώ) διαμορφώνεται ως εξής:
 
  • Panda Van Pop 1,2B 69hp (E6d) από 11.000 ευρώ
  • Panda Van Pop 0,9 B/CNG 80hp (E6d) από 14.400 ευρώ
  • Panda Van 4x4 0,9B 85hp (E6d) από 15.000 ευρώ