ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Renault Trucks ανακοίνωσε πως, εφεξής το Maxity θα είναι διαθέσιμο με νέους -Euro6- κινητήρες με απόδοση 130 ή 150 ίππων.

Νέο Euro6 Renault Maxity

2.040 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2016)

Η Renault Trucks ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων –Euro6- εκδόσεων του Maxity που θα εφοδιάζονται με τον ανανεωμένο πετρελαιοκινητήρα DTI 3 που θα προσφέρεται σε εκδόσεις με ισχύ 130 ή 150 ίππων.

Το Renault Maxity αποτελεί μια από τις πληρέστερες επιλογές στην κατηγορία των ελαφρών φορτηγών με μεικτό βάρος από 3,5 – 4,5t. ενώ, ένα από στοιχεία που το διακρίνουν είναι η εξαιρετική ευελιξία του καθώς η ακτίνα του κύκλου στροφής του ορίζεται στα –μόλις- 4,8μ.

Το Renault Maxity Euro6 θα προσφέρεται με δύο επιλογές του γνωστού «DTI 3» υπερτροφοδοτούμενου πετρελαιοκινητήρα σε εκδόσεις με ισχύ 130 και 150 ίππων που κάνει χρήση της διαδικασίας SCR για την επεξεργασία των καυσαερίων.

Η εν λόγω διαδικασία προβλέπει τη χρήση διαλύματος AdBlue και για το λόγο αυτό, το Maxity εφοδιάζεται πλέον με μια σχετική δεξαμενή 17,5λτ. που εδράζεται από την πλευρά του οδηγού και προσφέρει αυτονομία της τάξης των 8.000 χλμ., αναλόγως της χρήσης του οχήματος.

Παράλληλα, προκειμένου να προσφέρει ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου καθώς και εκπομπές ρύπων, η λειτουργία «Eco-Mode» για τον κινητήρα του μοντέλου περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του μοντέλου.

Εξαιρετική ευελιξία και μεταφορικές δυνατότητες

Με μετατρόχιο της τάξης των 1.573 χλστ. και την καμπίνα τοποθετημένη πάνω από τον κινητήρα, το Maxity διακρίνεται για την πολύ καλή ευελιξία του καθώς, η ακτίνα του κύκλου στροφής του ορίζεται στα 4,8μ. μόλις. Το γεγονός αυτό, καθιστά το γαλλικό ελαφρύ φορτηγό μια ιδανική επιλογή για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών που σχετίζονται με τις μεταφορές εντός της πόλης όπως τα οχήματα εταιρειών ταχυμεταφοράς κ.ο.κ.

Παράλληλα, οι Euro6 εκδόσεις του Maxity φέρουν –νέου τύπου- φύλλα σούστας στην ανάρτηση του πίσω άξονα ενώ, προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη μεταφορική δυνατότητα του οχήματος, προσφέρονται κατόπιν παραγγελίας ειδικές λύσεις όπως η αντικατάσταση του εφεδρικού τροχού με κιτ επισκευής ελαστικών, η αντικατάσταση του διπλού πάγκου τον συνοδηγό με μονό κάθισμα κ.ά. Με αυτόν τον τρόπο, το Renault Maxity Euro6 είναι σε θέση να υποστηρίξει ωφέλιμο φορτίο έως και 2.681 κιλών!

Πληροφοριακά αναφέρουμε πως η μέγιστη φόρτιση του εμπρός άξονα ανέρχεται στα 1.750 κιλά και του πίσω στα 3.300 κιλά αντίστοιχα ενώ, το μέγιστο μήκος των υπερκατασκευών που το Maxity είναι σε θέση να υποστηρίξει ανέρχεται στα 4.961 χλστ.