Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο «Big Nugget» είναι το μεγαλύτερο σε διαστάσεις αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που η Ford προσφέρει με βάση το νέο Transit.

Νέο Ford «Big Nugget Campervan»

5.820 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2019)

Στην πρόσφατη διεθνή έκθεση «Caravan Salon» του Ντίσελντορφ, η Ford παρουσίασε τον κορυφαίο εκπρόσωπο της στην κατηγορία των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, που βασίζεται στο νέο Transit.

Στην πρόσφατη διεθνή έκθεση για τον τουρισμό και τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα ειδικότερα, την «Caravan Salon 2019» του Ντίσελντορφ που διοργανώθηκε από 31/8 – 8/9, η Ford παρουσίασε τον κορυφαίο εκπρόσωπο της οικογένειας «Nugget» που προσφέρει.
Λίγους λοιπόν μήνες μετά το λανσάρισμα του «Transit Custom Nugget», η Ford παρουσίασε το «Big Nugget Concept Campervan», ένα πρωτότυπο όχημα που αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα σύντομα στις αγορές της Γερμανίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Ιταλίας, της Ελβετίας και της Μ. Βρετανίας.
Βασικό γνώρισμα του εν λόγω μοντέλου είναι οι εξαιρετικές διαστάσεις που προσφέρει στο εσωτερικό το μακρύ μεταξόνιο και το μεγάλο ύψος οροφής του νέου Ford Transit. Πιο συγκεκριμένα, ο συνολικός ωφέλιμος εσωτερικός όγκος του οχήματος ανέρχεται στα 13 κ.μ. ενώ το ωφέλιμο εσωτερικό ύψος στα 2,0μ. αντίστοιχα.
Ο εν λόγω χώρος μάλιστα έχει να επιδείξει εξαιρετική διαρρύθμιση, διασφαλίζοντας ουσιαστικά τη δημιουργία τεσσάρων –αυτόνομων- ζωνών που καλύπτουν απόλυτα τις πολλαπλές ανάγκες χρήσης ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου.
Στο εμπρός τμήμα τα περιστρεφόμενα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού, επιτρέπουν την δημιουργία ενός ευρύχωρου καθιστικού και σε μιας τραπεζαρίας σε συνδυασμό με τα ειδικά αναδιπλούμενα τραπέζια σε αυτό το σημείο.
Στο κέντρο του οχήματος έχει προβλεφθεί μια τουαλέτα με ντουζιέρα καθώς και μια πρακτική κουζίνα με διπλή εστία γκαζιού και επιμέρους στοιχεία όπως π.χ. ένα ψυγείο χωρητικότητας 70 λτ.
Τέλος, στο πίσω τμήμα του Big Nugget Campervan υπάρχει χώρος για υπέρδιπλο κρεβάτι μήκους 2,0μ.