Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέο VW Caddy Camper από τον Σεπτέμβριο

4.700 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2020)

Μέσα στον Σεπτέμβριο η VW αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα μια νέα ειδικά έκδοση Camper του νέου Caddy που μεταξύ άλλων θα εφοδιάζεται με διπλό κρεβάτι μήκους δύο μέτρων!

Η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα προσφέρει από το 2005, τις εκδόσεις «Beach» για τις επιβατικές εκδόσεις του Caddy, που ουσιαστικά αποτελούν την μικρότερη σε διαστάσεις έκδοση… αυτοκινούμενου τροχόσπιτου της εταιρείας, κάτω από τις αντίστοιχες «California» του T6.1.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία, μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να παρουσιαστούν επίσης οι αντίστοιχες εκδόσεις Camper της νέας -5ης- γενιάς του Caddy που υιοθετούν πολλαπλά νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με τον προκάτοχο τους.
Πιο συγκεκριμένα, μια από τις σημαντικότερες αλλαγές είναι η ύπαρξη μιας πανοραμικής γυάλινης ηλιοροφής με εμβαδό 1,4 τ.μ. που συνδυάζεται με ένα διπλό κρεβάτι με συνολικό μήκος 2,0μ. στο εσωτερικό του οχήματος, χάρη στην αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.
Παράλληλα, το νέο Caddy Camper θα προσφέρει αρκετά ακόμη στοιχεία εξοπλισμού που θα βρουν άκρως πρακτικά όσοι επιλέξουν να εξορμήσουν εκτός της πόλης με αυτό, όπως αναδιπλούμενο τραπέζι, καρέκλες, πλευρική και πίσω τέντα κ.ά.
Φυσικά, ιδιαίτερα πληρέστερος αναμένεται και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας του οχήματος με συνολικά 19 νέα συστήματα όπως το Travel Assist που επιτρέπει την υποβοηθούμενη κίνηση του οχήματος σε όλο το εύρος ταχύτητας, το Trailer Assist καθώς και τα Side Assist & Rear Traffic Alert.
Επιπρόσθετα, οι νέοι 4κύλινδροι TDI πετρελαιοκινητήρες του Caddy, με διπλό σύστημα SCR και ισχύ από 75 – 122 ίππους υπόσχονται ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση / εκπομπές ρύπων. Παράλληλα, θα είναι διαθέσιμος και ένας βενζινοκινητήρας TSI με απόδοση 116 ίππων.