Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Με ανέσεις που θυμίζουν επιβατικό αυτοκίνητο, το VW Caddy Van παραμένει ένα αποδοτικό και ανθεκτικό εργαλείο δουλειάς.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με ανέσεις που θυμίζουν επιβατικό αυτοκίνητο, το VW Caddy Van παραμένει ένα αποδοτικό και ανθεκτικό εργαλείο δουλειάς.

Νέο VW Caddy: To Vanette (και) του e-shop

9.577 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2022)

Ένα από τα πιο σύγχρονα Vanette της αγοράς, το νέο VW Caddy, προσφέρεται σε εκδόσεις Van & Van Maxi ώστε να είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνεται και αυτός που δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce).

To VW Caddy είναι το Vanette της νέας εποχής!


    Χάρη στις δύο εκδόσεις του (Van & Van Maxi), το νέο Caddy δύσκολα δεν θα καταφέρει να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάποιου επαγγελματία.

    Χάρη στις δύο εκδόσεις του (Van & Van Maxi), το νέο Caddy δύσκολα δεν θα καταφέρει να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάποιου επαγγελματία.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • «5άστερο» στα crash test – 19 συστήματα ασφάλειας & άνεσης
  • Ψηφιακό, πλούσιο & λειτουργικό εσωτερικό
  • Κινητήρες βενζίνης – diesel 75-122 ίππων
  • Από 15.970 ευρώ – Διαθέσιμο με leasing
 
Προηγμένο τεχνολογικά, ασφαλές και άνετο όσο ποτέ, αλλά και πλήρως συνδεδεμένο εμφανίζεται το νέο Caddy, με το vanette της Volkswagen να παραμένει ένα ανθεκτικό και αποδοτικό εργαλείο, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε σύγχρονου επαγγελματία.
 
Tο νέο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα της Volkswagen, βασίζεται στην περίφημη μεταβλητή πλατφόρμα MQB του γερμανικού ομίλου -που χρησιμοποιείται και στο Golf 8- και προσφέρεται σε εκδόσεις με κανονικό (Caddy Van) και επιμηκυμένο μεταξόνιο (Caddy Van Maxi). Επιπλέον, διατίθεται σε επιβατικές εκδόσεις (Caddy Kombi), με τη γκάμα των επαγγελματικών εκδόσεων να περιλαμβάνει κινητήρες βενζίνης (1.5 TSI) και πετρελαίου (2.0 TDI), απόδοσης 75 έως 122 ίππων.
 

Ασφαλές όσο λίγα

Αξίζει να αναφερθεί πως πρόσφατα το γερμανικό μοντέλο υπεβλήθη στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, αποσπώντας τη μέγιστη διάκριση (5 αστέρια). Σε αυτό, σημαίνοντα ρόλο έπαιξε η στιβαρή δομή του αμαξώματος, όπως και ο υπερπλήρης κατάλογος συστημάτων ασφάλειας και τεχνολογίας που ενσωματώνει, που αποτελείται ούτε λίγο ούτε πολύ από 19 επικουρικές προς τον οδηγό τεχνολογικές εφαρμογές.
 
Εκτός από την ενεργητική και παθητική ασφάλεια, ιδιαίτερα προηγμένη είναι και η οδική συμπεριφορά του νέου Caddy, κάτι που εν πολλοίς οφείλεται στην αναβαθμισμένη πίσω ανάρτηση, όπου ο εντελώς νέος άκαμπτος άξονας ενσωματώνει μια ράβδο Panhard καθοδηγούμενη από βραχίονες. Σύμφωνα με την εταιρεία, έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει σημαντικά αυξημένη ευελιξία σε όλες τις καταστάσεις φορτίου, ενώ παρέχει εξαιρετική άνεση οδήγησης. Για τη βελτιστοποίηση της οδηγικής άνεσης, τα φύλλα σούστας της προηγούμενης γενιάς, αντικαταστάθηκαν από ελατήρια.
 
Επιπλέον, σύμφωνα με την Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, το σύστημα διεύθυνσης του νέου vanette έχει γίνει πιο άμεσο. Πλέον, απαιτούνται 2,5 αντί για 3 στροφές του τιμονιού για να το γυρίσει κανείς από άκρη σε άκρη, με τον κύκλο περιστροφής να ορίζεται στα 11,4 μέτρα.

Hightech, ψηφιακό εσωτερικό

Αποδοτικοί κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης

Δύο ευρωπαλέτες και ωφέλιμο έως 723 κιλά

Caddy Van ή Caddy Van Maxi. Ποιο να πάρω

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »