Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στις αρχές Ιουνίου, η Solaris θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη νέα «fuel-cells» έκδοση του 12μετρου αστικού λεωφορείου Urbino.

Νέο λεωφορείο υδρογόνου από τη Solaris (+video)

2.547 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2019)

Στην προσεχή Παγκόσμια Διάσκεψη του «UITP» στην Στοκχόλμη, η Solaris θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα ενός νέου 12μετρου αστικού λεωφορείου με σύστημα fuel cells.

Η Παγκόσμια Διάσκεψη των φορέων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των αστικών επιβατικών μεταφορών, «UITP» (Union Internationale des Transport Publics) θα διοργανωθεί από 9 – 12 Ιουνίου στην Στοκχόλμη.
Η εν λόγω διάσκεψη μάλιστα αναμένεται να αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για την παγκόσμια πρεμιέρα ενός ιδιαίτερα εξελιγμένου αστικού λεωφορείου, από τη Solaris.
Ο λόγος για την fuel cells έκδοση, την Solaris Urbino 12 hydrogen, η οποία εφοδιάζεται με κυψέλες καυσίμου (fuel cells) η οποίες αναλαμβάνουν να μετατρέψουν το καύσιμο (υδρογόνο που εδράζεται σε δεξαμενές στην οροφή του οχήματος) σε ηλεκτρική ενέργεια για τη λειτουργία των ηλεκτροκινητήρων που εδράζονται στους τροχούς του κινητήριου άξονα του οχήματος.
Μάλιστα, τα μόνα παράγωγα, όπως ισχύει σε όλα τα οχήματα με σύστημα fuel cells, είναι θερμότητα και ατμός (νερό σε αέρια μορφή).
Περισσότερα για το νέο μοντέλο της Solaris, μπορείτε να δείτε –μέχρι την επίσημη παγκόσμια πρώτη παρουσίαση του- στο video που ακολουθεί…